Ugostiteljsko osvježenje u samom centru Zagreba - My Way bar i restoran

| Wine and dine |

Cvjetni trg dobio je novo mjesto okupljanja ljubitelja gastronomske i ugostiteljske ponude uz novootvoreni My Way bar i restoran na čak tri etaže, a dio inspiracije pronađen je u Harry's baru u Veneciji (od 1931.), bečkom restoranu Zum Schwarzen Kameel (od 1618.) te u Buffet da Pepi iz Trsta (od 1897.). Naziv restorana je prema kultnoj pjesmi Franka Sinatre My Way.  

Proljetne rolice, cennelloni sa svjezim spinatom, tagliatele s neretvanskim kozicama, gratinirane tagliatele

Osim što je na vrhunskoj lokaciji, na omiljenom zagrebačkom Cvjetnom trgu i to na tri etaže, My Way nudi drugačiji, već pomalo zaboravljeni pristup u usluzi prema svakom gostu.

My Way

Sastavni dio ponude ovog bara i restorana je bollito (kuhano meso) koji je po prvi puta dostupan u Zagrebu, sendviči, pršuti i sirevi, slastice, sladoledi i Vergnano kava (udio Arabica kave 80% i 100%), a u restoranu se nude i ostala poznata međunarodna jela. 
Rižoto na mornarski, rižoto s povrćem, krpice sa zeljem, teleći polpet

U prizemlju se nalazi café sa vrhunskom ponudom slastica, sladoleda, sendviča, spomenutog bollita, sireva te pršuta, od kojih se ističu drniški i istarski te San Daniele i Pata Negra Bellota pršuti. 

Teleće pečenje

Na prvom katu također se nalazi café sa sendvičima i slasticama, dok je na drugom katu smješten restoran s dnevnom ponudom domaćih jela kao što su ćušpajzi uz standardne ponudu bestselera internacionalne kuhinje.

Sarma, kelj s faširancima, punjena paprika, grah s kobasicom

U ponudi tako nalazimo mesni i riblji carpaccio, kozice s ušća Neretve, domaću tjesteninu, rižote, malu teleću koljenicu i koljenicu mladog vepra, ali i kelj s faširancima, grah s kobasicama, teleće pečenje s krumpirom i ostale delicije. My Way bar i bistrot svakodnevno je otvoren do ponoći.

Carpaccio hobotnica, goveđa pisanica, burattina na džemu od rajčice i hobotnica s grilla na salatu

Ponuda My Way bara i restorana s predivnom terasom i pogledom na zelenu oazu prava je novost i osvježenje u već postojećoj zagrebačkoj ponudi zbog drugačijeg, već pomalo zaboravljenog pristupa u usluzi prema svakom gostu.

My Way

Na vrhunskoj lokaciji na omiljenom zagrebačkom Cvjetnom trgu može se kušati hrana bazirana na domaćoj kuhinji, a poseban je naglasak na kvalitetnim sastojcima kontroliranog porijekla i na suradnji s domaćim OPG-ovima. Svako ponuđeno meso, povrće i voće te riba imaju svoje „ime i prezime“ koje stoji iza njih kao i poznato porijeklo. 

Teleća koljenica, bečki odrezak, teleća jetrica na Venecijanski, domaća pileća krilca

Ovo otvorenje najava je novog omiljenog mjesta okupljanja na Cvjetnom trgu koji je konačno dobio lokal dostojan svoje lokacije, a za sve je zaslužan jedinstveni ambijent i drugačija ponuda cjenovno prihvatljiva svakom džepu uz koju će My Way zasigurno opravdati povjerenje gostiju.  

My Way slatko