Uđite u svijet Ljepotice i zvijeri

| Wine and dine |

U iščekivanju igranog filma Beauty & The Beast koji se premijerno prikazuje u ožujku ove godine, The Kensington Hotel u Londonu odlučio je u svoj jelovnik ubaciti neka tematska bajkovita jela i pića koja su čarobnija nego što ste ikada mogli zamisliti.

Gospođa Potts, Chip, Cogsworth i ostali dragi nam likovi postaju stvarnost putem prekasnog i detaljno izrađenog pribora za jelo, a i sami kolači su inspirirani kultnim Disneyjevim filmom. Sada možete "isprobati sivu stvar" u stvarnom životu - riječ je o mousseu od bijele čokolade za koji smo sigurni da je ukusan. Specijalan jelovnik je ostvarenje sna svih fanova Ljepotice i zvijeri, starih i mladih, pa je tako moguće naručiti i šampanjac po želji.

The Kensington Hotel, koji se nalazi na adresi 109-113 Queen Gate u Londonu, ranije ovog mjeseca otvorio je svoju "Tale as old as time" čajanu u koju možete ući samo s rezervacijom. Zbog intenzivne potražnje, ponuda je produžena do kraja studenog - i svejedno je u potpunosti rasprodana! Otkazivanja mogu otvoriti nove rezervacije, zato ne očajavajte.