U Hrvatsku stigli prefini keksići koji će vas oduševiti

| Wine and dine |

Gavottes keksići napokon su stigli i na naše tržište

Na hrvatsko tržište stigli su prefini keksići koji će vas oduševiti. Začinite svoja jutra ili razveselite svoje večeri novim, bogatim okusima.

Čudesna priča o Crêpes Dentelle Gavottes započela je davne 1920. godine, kada je Marie-Catherine Cornic ostavila jednu od svojih palačinki da se predugo kuha na štednjaku. Odlučila ju je presaviti i smotati te tako dobila čudesan, lagan i hrskav kolačić - rođene su Crêpes Dentelle Gavottes. Danas u ovoj tvornici keksa radi preko 400 zaposlenih te proizvede 800 milijuna keksića i prodaju se u 50 zemalja svijeta, a od nedavno među njima je i Hrvatska.

Gavottes keksići napokon su stigli i na naše tržište

Ovaj keksić izgledom podsjeća na mini palačinku, a smotan je čak 8 tankih slojeva koji se tope u ustima. Pažljivo čuvan know-how i jednostavna receptura smišljena od strogo biranih sastojaka tajna su ovog, možda i najboljeg, kolačića na svijetu. Proizvode se u različitim okusima poput slane karamele s maslacem, ananasa i marakuje, ili pak obloženi tamnom ili mliječnom čokoladom, a izvrsno slažu s vrućom čokoladom ili sladoledom.

Gavottes keksići napokon su stigli i na naše tržište

Osim keksića, u ponudi se može naći i kremasti Gavottes namaz od kakaa povezan s jedinstvenom hrskavošću Crêpe Dentelle kolačića koji iznenađuje svojom hrskavom teksturom i izdašnim čokoladnim okusom. Izvrstan je dodatak vašim palačinkama i slasticama.

Gavottes proizvodi, ali i njihovi sastojci poput brašna, maslaca i šećera su 100% lokalne proizvodnje te su u potpunosti bez hidrogenih ulja, bojila i konzervansa. Ovi slasni keksići, kao i namaz trenutno su dostupni online, na bazzar.hr