U Dubaiju je otvoren prvi Zara kafić na svijetu

| Wine and dine |

Zara je daleko najpopularniji high street brend na cijelome svijetu. Prisutna je u 96 zemalja sa preko 3000 trgovina, a većina nas ima barem jednu njihovu krpicu. Zara je poglavito modni brend, ali posljednjih nekoliko godina konstantno širi svoju ponudu i izvan granica mode te proizvodnje odjeće: od parfema preko šminke pa sve do kućnog interijera.

Otvoren je prvi Zara Cafe na svijetu

Posljednji Zarin novitet nas je zaista oduševio jer Zara je otvorila svoj prvi Café. Pod nazivom Zara Colletive Café ovaj je kafić izazvao veliku pažnju javnosti poglavito onih koji vole Zaru, a takvih je mnogo.

Zara Café Dubai

Mall of the Emirates, u Dubaiju tako je postao dom prvog Zarinog kafića, koji je vrlo fotogeničan i instagramičan. Osim napitaka poput kave u ponudi imaju i kolače koji su na oko jako lijepi, a na svakom je otisnut prepoznatljivi logo brenda. Ono što nam je također vrlo cool jest što sve svi proizvodi poslužuju u posuđu iz Zara Home-a.

Nadamo se da je ovo samo prvi od mnogih Zarinih Café-a na svijetu, a ako se uskoro nađete u Dubaiju, svakako posjetite ovu Zara trgovinu i Café.