Torterie Macaron - novo odredište za sve ljubitelje slastica

| Wine and dine |

Torterie Macaron
Torterie Macaron

Novi sladoled originalne talijanske recepture stigao je u zagrebačke slastičarnice Torterie Macaron. Za bogate okuse i  posebnu tehniku izrade zaslužan je Talijan Giampiero Mele, specijalist slastičar. Giampierova tehnika se razlikuje se od drugih po načinu na koji se pristupa izradi ledene slastice koju svi vole. Svakom okusu pristupa se posebno, a u voćnim okusima koristi se pravo voće.

"Tajna se nalazi u omjeru vode i preko 50% voća po izboru, pa ga mogu jesti ljudi koji ne podnašaju gluten, kao i oni koji imaju intoleranciju na mlijeko", kaže stručnjak za sladoled. Važno je naglasiti da u pojedinim okusima jagoda, borovnica i mango mogu uživati - i vegani.

Torterie Macaron
Torterie Macaron

Omiljena slastica sada je u još boljem izdanju, a kvalitetu garantiraju certifikati BRC (Global Standard for Food Safety), IFS (International Featured Standards), kao i Halal certifikat. Sladolede i ostale slastice isprobajte u Centru Cvjetni, Avenue Mallu, City Center One West i Arena centru.

Torterie Macaron
Torterie Macaron

Torterie Macaron slastičarnica najpoznatija je po svojoj sjajnoj torti od sira, kao i cheesecakeu s borovnicama, a ljubitelji slatkog zadovoljit će svoje čokoladne pupoljke s već dobro poznatom Ferrerito tortom. Osim toga, u ponudi su cookies, brownies, praline, ušećereni bademi, te originalni slasni macarons u nekoliko okusa. Još kad ovom popisu dodamo pravi pravcati sladoled talijanske recepture - dobili smo novo IT mjesto za sve obožavatelje slastica!

Torterie Macaron
Torterie Macaron