Tjestenina uz dašak luksuza: Dolce&Gabbana tjestenina od sada dostupna i u Hrvatskoj

| Wine and dine |

Dolce&Gabbana tjestenina

Oni su kraljevi talijanske mode. Dolce&Gabbana, zasigurno, je jedna od najpoznatijih, najluksuznijih i najprepoznatljivijih modnih kuća cijeloga svijeta. Svoju reputaciju u modnom svijetu stekli su svojim dizajnom, ali poglavito kvalitetom.
Njihov dizajn vrlo je prepoznatljiv i raskošan mogli bismo reći i genijalan, a sve što ovaj slavi dizajnerski duo, Domenico Dolce i Stefano Gabbana, napravi prepoznatljive je premium kvalitete u koju se ne treba i ne može sumnjati.
Iako su spomenuti talijanski dizajneri najpoznatiji po svojim modnim krpicama nije im strano ni kulinarstvo što nije ni čudno jer strast svakog Talijana jest upravo kuhanje i moda.

Dolce&Gabbana tjestenina

Dolce&Gabbana imali su već par izleta u kulinarski svijet što je rezultiralo specijalnim edicijama Martinijeva vermuta Gold, sicilijanskim vinima, ali i sicilijanskim poslasticama. Ovog puta ovi su talijanski "doktori mode" izradili ono po čemu je Italija i najpoznatija, a to je, pretpostavili ste, tjestenina. Tjestenina je premium kvalitete te dolazi u pakiranju koje je ukrašeno prepoznatljivim Dolce&Gabbana dizajnom.
Dolce&Gabbana tjesteninu možete pronaći dućanu pod nazivom Meat the King koji se smjestio na adresama u Martićevoj ulici i na Prisavlju.