The Gypsy Table stiže u Zagreb

| Wine and dine |

Zanimljivo gastro-događanje The Gypsy Table održat će se drugi puta u Zagrebu, 10. prosinca 2017. godine od 18 do 22 sata na zasad još tajnoj lokaciji. Ako volite fantastičnu hranu začinjenu prstohvatom iznenađenja ili jednostavno želite izaći na večeru u neki neobičan ambijent, onda ovo "lutajuće" gastro-iskustvo nikako ne smijete propustiti.

Svaki Gypsy Table održava se na pomno odabranoj i neočekivanoj lokaciji. Možda će vas tako jednom dočekati večera uz svijeće u klaustru srednjovjekovnog samostana, a drugi put dugi stol na vrhu planine. Uz uvijek posebnu lokaciju, svaki "stol" presvučen je novom temom, a na tanjurima se isto jelo nikada ne pojavljuje dvaput, dok originalni jelovnik svaki put iznova kreira tim vrhunskih kuhara uz pomoć poznatih gostiju chefova. Na ovom stolu iznenađenja nikada ne nedostaje - lokacija i jelovnik ostaju tajni do samoga kraja.

Na drugom zagrebačkom izdanju, pod okriljem teme Gypsy Cabaret, goste očekuju okusi novog i drugačijeg proizašli iz suradnje sa chefovima Teo Ivanišević ( Pod Zidom Bistro&Wine Bar), Marin Rendić ( Bistro Apetit by Marin Rendić), Vedran Tojanac ( Dežman Bar), Robert Hromalić ( Time Pastry Shop )Richarda Gruice ( Gypsy Table) te miksolozima Zvonimir Lovrenčić ( Acrobat) i Marijan Maksan ( Dežman Mini Bar).

The Gypsy Table humanitarnog je karaktera i dio prihoda donira se u lokalne dobrotvorne ustanove. Ovoga puta pomoć će uputiti International Women's Club Zagreb u svrhu pomoći Centra UNUO osnovanog 2009.te s ciljem edukacije osoba s invaliditetom u ugostiteljstvu. Kako nam se približava Božić molimo da svaki gost, povodom božićnih blagdana, prigodno donese i poklon za djecu koji će biti prosljeđen domu za nezbrinutu djecu u Zagrebu, kao i donirati dodatan iznos prilikom kupnje ulaznice.

Ulaznice možete kupiti na www.gypsytable.eventbrite.com po cijeni od 1000 kuna po osobi (ili 1750 kuna za dvije osobe).

Više inoformacija o ovom posebnom događanju pronađite na www.gypsytable.com.