Svi pričaju o ovim keksima – isprobali smo ih

| Wine and dine |

Ovo su trenutno najpopularniji keksi o kojima svi pričaju

Jaffa keski s čokoladom i narančom jedni su od omiljenih keksiju mnogima i tako već godinama, a ovih je dana na police dućana došao novi Jaffin proizvod. Naime riječ je o Jaffa Buttons keksima - kojima su, čini se, apsolutno svi koji su ih kušali ostali oduševljeni.

Ovo su trenutno najpopularniji keksi o kojima svi pričaju

Jaffa Buttons keksi su potpuno drugačiji od originalnih Jaffa keksiju jer nemaju veze ni s teksturom ni s okusom naranče koji je karakterističan za Jaffa kekse. Naime, Jaffa Buttons su hrskavi keksi punjeni kikiriki maslacem te preliveni čokoladom, a upravo su kikiriki maslac i čokolada dobro poznata dobitna kombinacija koja je mnogima omiljena kada je u pitanju slatko.

S obzirom na ogroman hype oko ovih keksiju, naravno da smo ih i sami morali isprobati. Već na prvi griz osjetili smo savršenu hrskavost i idealan omjer peanut buttera i čokolade, što rezultira slatko/slanom kombinacijom u ustima, tako da desert nije previše sladak ni zasitan. Moramo priznati kako i mi ovom snacku dajemo čistu desetku te savjetujemo da i vi, ukoliko već niste, što prije probate ovaj odličan proizvod. Jaffa Buttons keksi dostupni su u svim većim dućanima, a cijena im je također korektna te iznosi oko 1€ za cijeli paket.