Suzy Josipović kuha na 2. Hrvatskom festivalu hrane i vina

| Wine and dine |

2. Hrvatski festival hrane i vina ugostit će u četvrtak 3. travnja u 18.00 sati celebrity cheficu Suzy Josipović Redžepagić koja se može pohvaliti s čak tri popularne kuharice „Mama zna“, „Mojih 50 najdražih slanih jela“ i  „Mojih 50 najdražih slatkih jela“ koje ne silaze s popisa najprodavanijih kulinarskih izdanja.

Zbog užurbanog tempa života te brojnih obaveza koje današnje žene svakodnevno obavljaju, savjeti Suzy Josipović Redžepagić o hrani koja je zdrava, a opet jednostavna za pripremu, zasigurno će koristiti brojnim ženama koje žongliraju između posla i obitelji. Upravo zato je Suzy gošća prvog dana festivala pod nazivom business&pleasure.

Suzy Josipović Redžepagić je kuhala na 1.Hrvatskom festivalu hrane i vina
Suzy Josipović Redžepagić je kuhala na 1.Hrvatskom festivalu hrane i vina

Suzy Josipović Redžepagić voli za sebe reći kako nije profesionalna kuharica, već samo mama koja uz svoj redovni posao, svakodnevno kuha i istinski uživa u tome. Ovom prilikom Suzy je otkrila i što će pripremati na 2. Hrvatskom festivalu hrane i vina. Bit će to jednostavna, brza i zdrava jela od namirnica koje je lako nabaviti i svatko od nas ih ima u svom hladnjaku. Na meniju će se naći rižota, tjestenine i toplo-hladne salate, a Suzy će otkriti i tajne spravljanja jednog posebno popularnog jela - quicha ili po hrvatski pite: 'Kad sam razmišljala o jelima koje ću pripremati, vodila sam se mišlju da moraju biti fina, zdrava, brza i jednostavna za pripremu pa sam odlučila da ću pripremati popularni francuski specijalitet quiche na različite načine'. Upravo će Quiche biti zvijezda drugog festivalskog nastupa Suzy Josipović, u petak 4. travnja od 16:30. U subotu u 19 sati Suzy će pripremati tri idealna deserta bez pećnice - Tiramisu s Nutellom, Čudesnu tortu koju svi obožavaju i neodoljiv Parfait s voćem i keksima. 

Suzy Josipović Redžepagić
Suzy Josipović Redžepagić

Suzy kuhanju pristupa jednostavno i tradicionalno, a opet moderno i kreativno, sva su njena jela brzo gotova, hrana koju skuhamo prema njenim receptima na kraju izgleda točno kao na fotografijama koje je sama napravila za potrebe kuharica. Kuhanje kod nje ima samo jednu svrhu - da su svi njeni ukućani i gosti za koje kuha, sretni jer su fino papali.

Mnoge se žene zato s njom mogu poistovjetiti, od nje mnogo naučiti i zajedno s njom uživati ugađajući svojim najmilijima. Zato je gostovanje Suzy Josipović Redžepagić  idealna pozivnica za 2. Hrvatski festival hrane i vina!