Chef Mario Mihelj otkrio nam sve tajne uspjeha El Toro restorana
Uskoro će El Toro, jedan od najpopularnijih restorana u Zagrebu napuniti dvije godine od otvaranja. Restoran & bar koji je među gradskim skepticima budio sumnju u dugotrajni opstanak prvenstveno zbog lokacije (Šubićeva), zatim činjenice da je zadnji put na toj lokaciji uspješno radio socijalistički restoran Šubićevac sedamdesetih godina te velikog broja sjedećih mjesta ne samo da je u tom periodu ostvario sve svoje ciljeve i planove svojih vlasnika već je daleko nadmašio sve što moglo očekivati. U ove dvije godine lansirali su Aperitivo na terasi- daleko najuspješniji proljetno/jesenski koncept after-work druženja u Zagrebu koji se odvija svakim četvrtkom, zatim Tacos srijede gdje su donijeli okuse cijelog svijeta u tacosima, organizirali gostovanja renomiranih chefova sa svjetskim renomeom, rasturili Advent sa svojom kućicom na kojoj je uvijek bio red zbog dobro promišljene ponude, jednako uspješno sudjelovali na streetfood festivalima poput Food Film Festivala, Gastro Music Festa i Burger Festa, a od nedavno imaju i atraktivan program vinskih srijeda.
Donosimo vam originalne recepte s omiljenim ciderom
Ukoliko su vam već dosadili klasični božićni kolači, poput orahnjače, čupavaca ili pak medenjaka, zašto ove godine ne biste isprobali nešto sasvim drugačije i originalno, nešto što će vaše najmilije apsolutno oduševiti?