Starbucks predstavio najljepšu kavu do sada

| Wine and dine |

Starbucks issues Kad moraš lagati kako se zoveš u Starbucksu

Internet je plodno tlo za stvaranje trendova u gastronomiji - tako smo nedavno predstavili Morgensternov crni sladoled i hranu u duginim bojama. Najnovija instagramska senzacija je novo izdanje Starbucks menua koji uključuje bizarne stavke kao što su Cotton Candy Frappuccino i Turtle Macchiato.

Pozdravite se s novim tajnim Starbucks napitkom "Pink Drinkom", hibridom koji nastao miješanjem popularne Starbucks kave "Strawberry Açai Refreshera", kokosovog mlijeka i svježeg bobičastog voća. Nakon što je kava uočena na FoodBeastu, ovo piće opsjeda društvene medije, djelomično zahvaljujući svojoj upečatljivoj boji.

Još jedna dodatna prednost ovog tajnog Starbucks napitka jest da je "Pink Drink" zapravo relativno zdravo piće. A za one koji traže spas od mamurluka ujutro, "Pink Drink" nudi veliku količinu kofeina zahvaljujući ekstraktu zelene kave.

Iako nismo kušali mitsko piće, reporterka iz People magazina tvrdi da je piće lagano i osvježavajuće. Također je napomenula da ako i naručite "Pink Drink", barista bi se mogao praviti da vas ne razumije, ali budite uporni, jer po svemu sudeći oni točno znaju o čemu se radi. 

Pink Drink