Starbucks otvara luksuznu megatrgovinu

| Wine and dine |

Starbucks je jučer objavio da otvara novu ogromnu trgovinu u Chicagu, 2019. godine. Prema objavi za medije, nova trgovina na 4 kata zvat će se Reserve Roastery i biti će posvećena prženju, kušanju i pakiranju rijetkih, malobrojnih Starbucks Reserve kava diljem svijeta. Ovo će biti treća trgovina takve vrste, prva se otvorila 2014. u Seattleu,a druga se treba otvoriti 2018. u New Yorku. Također, najavili su da će nakon otvaranja u Chicagu istu trgovinu otvoriti i u Milanu, Shanghaiju i Tokyu.

Starbucks Reserve Roastery

Koncept je baziran na tome da ćete u jednoj zgradi moći gledati kako se proizvodi kava i tu istu kavu kasnije kupiti. Također u ponudi će biti višestruke metode kuhanja kave, posebna Reserve pića i shakeovi, a zahvaljujući već otvorenoj trgovini u Seattleu možemo otprilike zamisliti kako će prostor izgledati.

Starbucks Reserve Roastery

Starbucks Reserve Roastery

Biti će to čaroban svijet ispunjen egzotičnim kavama, velikim vrećama malih zrna kave i svježe pečenim pecivima koji pašu uz okuse najbolje kave. Ovo mjesto je kao čokoladna tvornica Willy Wonke, samo za ljubitelje kave.

Starbucks Reserve Roastery