Squad Sliders: novi burger bar u Zagrebu koji nudi prefine sliderse

| Wine and dine |

Squad Sliders

Rijetko tko ne voli pojesti dobar burger. Puno je mjesta u gradu koji u svojoj ponudi nude burgere no rijetka su mjesta gdje možete pojesti baš dobar burger, a još su rjeđa mjesta koja nude sliderse. Slidersi su mini verzija burgera koji su kao stvoreni za one koji vole probati više različitih burgera.

Squad Sliders

Squad Sliders je novo mjesto za dobre burgere u Zagrebu. Ono što je posebno jest što u svojoj ponudi imaju isključivo sliderse. Slidersi dolaze u osam različitih kombinacija od kojih je jedna vegeterijanska. U vege burgeru umjesto mesa dolaze gljive dok u ostalih osam slidersa možete pronaći 100% meso. U ponudi imaju i preukusne te jako hrskave waffle krumpiriće. Krumpirići dolaze u tri varijante. Klasični s umacima po želji, s tartufima ili ljute sa slaninom.

Squad Sliders

Ako ste baš jako gladni dovoljna su vam tri slidersa dok su dva slidersa ekvivalentna jednom burgeru uobičajene veličine. Ono zbog čega su ovi burgeri toliko ukusni vjerojatno je zbog toga što su sastojci domaći i svježi te dolaze od malih proizvođača.

Squad Sliders

Squad Sliders burgere možete pronaći na adresi Ilica 148 u neposrednoj blizini Trga dr. Franje Tuđmana.