Slastičarnica koja servira kolače u balonima

| Wine and dine |

Kreator Cronut-a Dominique Ansel otvorio je svoju drugu slastičarnicu u Tokyju i izgleda nevjerojatno. Ginza district store nudi slastice kakve samo umjetnici mogu napraviti, kao što su Cronuts (kombinacija kroasana i krafne) i čašice od keksiju, ali postoji nešto što je Ansel dodao u ponudu, a to ćete jednostavno obožavati.

Ginza district store

Novi izum po imenu Zero gravity sponge cake je doslovno komad torte koji pluta u velikim balonima, a imamo osjećaj da će inspirirati mnoge ljude za deserte na vjenčanjima ili proslavama.

Ginza district store

Prema izvještaju Japanskih novina, kolač je napravljen od meda i vanilijinog biskvita i dok nam sam kolač zvuči ukusno, ideja bušenja balona kako bi ga otkrili čini nam se još uzbudljivija. Naravno, pomisao da torta dodiruje latex nije bas primamljiva pa su iz tog razloga svi kolači unutar balona zapakirani. 

Ginza district store

Video ovog izuma, kao i ostatak njegovih ukusnih kreacija možete pogledati na njegovom službenom Instagram profilu dabjapan, a u našoj galeriji možete pogledati neke od njegovih najzanimljvijih slastica.

Ginza district store