Slastičarnica Horak ima sve što vam treba za najslađi Božić

| Wine and dine |

Poklon kutijice iz Horak slastičarne
Poklon kutijice iz Horak slastičarne

 Jeste svjesni da nas do Božića dijeli još svega 7 dana?! Toliko toga za obaviti - pripremiti hranu, dekorirati stol, obaviti božićni shopping, zamotati poklone, okititi bor i naravno - ispeći kolačiće. Zašto si ovih blagdana ne biste malo olakšali i dopustili slastičarnici Horak da vam pomogne u cijeloj strci oko Božića?

Možda čak i prva asocijacija na povijest slastičarstva u Zagrebu za mnoge je upravo - slastičarnica "Horak". Visoka kvaliteta proizvoda, eksperimentiranje s novim okusima, a u isto vrijeme vjernost tradiciji čine slastičarnicu "Horak" posebnom i prepoznatljivom. 

Makaroni su uvijek odličan i ukusan dekor!
Makaroni su uvijek odličan i ukusan dekor!

Ove godine odaberite svoje Božićne kolačiće ranije i izbjegnite strku i blagdansku gužvu. U slastičarnici Horak otkrili smo sve što nam treba za slatko popunjen blagdanski stol. Sitni božićni kolačići i peciva poput medenjaka, kiflica, čajnih peciva, Božićne torte, makovnjača, puslica i kokos kuglica - uvijek prvi nestanu s tanjura, a da ne spominjemo već dobro znane nam favorite poput mađarice, pralina i browniesa koji se nalaze na svakom blagdanskom stolu. Sve to - i još puno više, ove godine možete pronaći u već povijesnoj slastičarnici Horak - poznatoj po svojoj tradiciji, kvaliteti i profinjenom okusu. 

Sve slastice rade se od svježih sastojaka po originalnim recepturama i novim slastičarskim trendovima. Horak proizvodi ne sadrže umjetne aditive, svaki se proizvod brižno priprema od svježih i pravih sastojaka te ne koriste umjetne boje - što ih čini sigurnim i savršenim odabirom i za najmlađe i za najstarije članove vaše obitelji!

Slastičarna Horak
Slastičarna Horak

PLUS: u slastičarnici Horak - četvrtak, petak, subota i nedjelja rezervirane su za male, svježe i uvijek ukusne tortice raznih okusa po 50% sniženim cijenama! U tjednu prije samog Božića, kroz cijeli ponedjeljak, utorak i srijedu možete isprobati male Božićne kolačiće koje su pripremili samo za vas! Nemojte propustiti priliku uživati u nus štangicama, baš onakvim starinskim kakve su radile naše bake ili pak hrskavim florentinerima bez brašna i šećera. Sva čajna peciva i mali Božićni kolačići sniženi su 50%. 

Blagdanski stol je potpun!
Blagdanski stol je potpun!