Skratite vrijeme uz ukusne recepte Dr.Oetker

| Wine and dine |

Okusi i arome svježe pečenih kolača i peciva čuvaju uspomene i podsjećaju na divne trenutke. Uz poruku #ostanidoma Dr. Oetker predlaže kako da skratite vrijeme uz ukusne recepte, savjete za pripremu slastica i jela što sa sobom donosi pregršt veselja u vaš dom.

Ako volite kuhati ili biste htjeli naučiti pripremati slatke i slane delicije, uz Dr. Oetker vam neće nedostajati ideja. Sad je savršena prilika za okupiti ukućane kako bi uz #kuhajsnajbližima krenuli u zajedničku pustolovinu isprobavanja zanimljivih recepata.

Na društvenim mrežama Dr. Oetker Hrvatska i dr.oetker_hrvatska se nalazi puno zanimljivih kulinarskih informacija, ali i puno provjerenih recepata iz Dr.Oetker kuhinje. Svi recepti mogu se pronaći na Dr. Oetker web stranici gdje se omiljene slastice, ili one koje će to tek postati, mogu potražiti prema zadanim kategorijama poput kolači, deserti, zimnica, pečenje ili prema prigodi, ali i prema zahtjevnosti i vremenu potrebnom za pripremu.

Svatko od nas ima posebnu strast prema određenoj hrani. Neka nepca uživaju u slatkome i desertima dok druga vole slane okuse i modernije delicije poput pizze. S obzirom na to da je većina restorana zatvorena, ljubitelji pizze ipak mogu uživati u svojem omiljenom jelu. Dr. Oetker Feliciana, Guseppe i Ristorante pizze zadovoljit će sve fanove tog praktičnog i ukusnog jela.

Hrana koju konzumiramo opskrbljuje tijelo energijom i hrani dušu pa je važno u njoj uživati. Iz tog razloga, Dr. Oetker za cilj ima inspirirati sve ljubitelje slastica i jela da stvore vlastiti, jedinstveni okus doma koji će uvijek poticati divne emocije. Dr. Oetker brine i o okolišu kako bi ova planeta ostala dom vrijedan življenja za sve nas kao i za buduće generacije, a veoma su važni i Dr. Oetker zaposlenici koji su utkani u svaku ideju koja čini savršen Dr. Oetker recept za uspjeh.

Bez obzira na to volite li na brzinu složiti nešto slatko ili slano, ili uživate u dugoj pripremi kolača i jela, Dr. Oetker ima sve što vam je potrebno da vaši obroci uvijek budu odlični