Saralee's je najbolji azijski restoran u koji jednostavno morate otići

| Wine and dine |

U Saralee's thai street food morate otići

Ponuda azijske hrane zadnjih je godina u Zagrebu zaista raznovrsna. Moglo bi se reći kako je azijska hrana postala vrlo popularna pa se iz tog razloga ponuda i proširila. Nekada je azijska hrana u Zagrebu bila ograničena na specijalitete iz kineske kuhinje koje ste mogli pronaći u restoranu Asia. Sada je situacija u potpunosti drugačija, a ako ste ljubitelj azijske hrane onda vam, u nastavku, otkrivamo jedan restoran čiju hranu jednostavno morate probati.

U Saralee's thai street food morate otići

Riječ je naime o Saralee's restoranu koji nudi tajlandsku hranu. Mnogi tvrde kako je ovo jedan od najboljih restorana u Zagrebu ne samo što se tiče azijske kuhinje nego općenito. Dugih sedam godina Saralee's je poslovao u kiosku na Iblerovom trgu. Redovi ispred kioska su bili dugački, a gužva je bila konstanta što je nagnalo Saralee's da otvori restoran na adresi Ulica Crvenog križa 31.

U Saralee's thai street food morate otići

Ponuda jela je zaista raznolika, ali ono po čemu je Saralee's poznat jest njihov Pad Thai koje jednostavno morate probati. Ako ste ljubitelj egzotičnih okusa onda je Saralee's mjesto koje morate posjetiti, a vjerujemo kako ćete se i rado vraćati.