S porukom „ostanite doma“, Zvona catering će vam olakšati svakodnevicu dostavom toplih obroka i slastica

| Wine and dine |

Već četvrt stoljeća Zvona catering uveseljava svoje klijente ukusnim i kreativnim jelima na privatnim proslavama poput svadbi, predsvadbenih okupljanja, rođendana, godišnjica ali i poslovnih domjenaka. Svojih 25 godina postojanja su proslavili i velikim eventom u Laubi krajem prošle godine, a 1800 domjenaka i 100.000 uzvanika godišnje brojke su koje pokazuju ozbiljnost i uspješnost rada ove firme.

Svoju strast prema kuhanju odlučili su nastaviti primjenjivati i u ovim izazovnim vremena te svoje poslovanje preusmjeriti na dostavu toplih jela i slastica u domove svojih postojećih ali i novih klijenata.

Dostava toplih obroka

Osmišljena je u obliku tradicionalne i moderne kuhinje, a neka od jela koje nude su razne zdrave ali zasitne salate, sočni mesni i riblji obroci poput pašticade i lososa, zdrava variva i juhe, popularni wok ali i kreativne tortilje koje svi obožavaju. Aktualni tjedni jelovnik možete pogledati ovdje.

Narudžbe se zaprimaju od ponedjeljka do petka najkasnije do 12:00 h, a isporuka se vrši od 12:30 do 15:00 h uz fleksibilnost dostave do 60 min. Minimalna narudžba od 50 kn odnosi se za četvrti Trešnjevka jug i Trešnjevka sjever, Stenjevec, Črnomerec, Donji grad i Trnje. Za četvrti Gornji grad - Medveščak, Podsused - Vrapče, Novi Zagreb istok i zapad iznos minimalne narudžbe je 100 kn. Dostava se naplaćuje 15 kn. Ako se odlučite za narudžbu preko 200 kn, dostava je gratis. Svoje dnevne obroke možete naručiti putem telefona 091 4602-206 ili online.

Dostava slastica

Ako pak poželite svojim najmilijima razveseliti dan ili rođendan ukusnom tortom ili samo želite zasladiti dane domaćim kolačićima, Zvona catering nude i opciju dostave svojih poznatih slastica na kućne adrese. Ferrero torta, cheesecake ili pak torta od mrkve i badema samo su dio ponude, a njihovi domaći kolači obožavani su od strane klijenata. Ponudu možete pogledati ovdje , a narudžbe slati na prodaja@zvonacatering.hr. Torte se isporučuju 2 dana nakon narudžbe, kolači 1 dan nakon narudžbe, a za sve narudžbe preko 200 kn dostava je besplatna.