S ovih 7 gadgeta jaja ćete svaki put pripremiti bez greške

| Wine and dine |

Jaja su namirnice iznimne nutritivne vrijednosti. Kuhanje jaja najčešće je jedna od prvih akcija koje napravimo u kuhinji, ali proces može biti pun trikova i „zamki“. Iako se kuhanje jaja čini kao vrlo jednostavan kulinarski zadatak, često se priprema svede na improvizaciju. Za one koji su početnici u kuhinji, ili pak one koji si žele olakšati pripremu ili ste samo raspoloženi za kuhinjske gadgete donosimo vam popis napravica s kojim ćete svaki put imati savršeno pripremljena jaja.

1. Mjerač vremena koji mijenja boju kako bi vam točno rekao u kojoj su fazi jaja, meko, srednje ili tvrdo kuhano.
Burton Egg Timer- 6$

2. Posuda za mikrovalnu u kojoj istovremeno možete pripremiti više jaja.
Nordic Ware Microwave Egg Boiler- 13$


3. Kuhalo za jaja.
Hamilton Beach Egg Cooker- 20$

4. Naprava za pripremu omleta tako je jednostavna za korištenje da svakog jura možete na brzinu pripremiti zdrav i hranjiv doručak, bez zagorenih ili zalijepljenih tava.
Holstein Housewares Omelette Maker- 33$

5. Ovaj aparat neće samo jaje skuhati savršeno, napravit će vam sendvič, a sve to istovremeno. U roku od par minuta, ovaj gadget može sastaviti ukusni sendvič od vrha do dna. A vi u njega možete dodati priloge po želji.
Hamilton Beach Breakfast Sandwich Maker- 19$

6. U ovu posudu stavite jaja i dodatke koje želite, začine, sir, povrće, stavite u mikrovalnu i dobijete savršeno pripremljen omlet.
Egg- Tastic Egg Cooker- 10$

7. Rollie kuhalo za jaja priprema jaja bez ulja. Sve sto trebate napraviti za savršeno kuhano jaja je staviti jaje i dodatke u kuhalo i sačekati šest do osam minuta.
Rollie Easy Quick Egg Cooker- 30$