Idete li na Hvar? Obavezno svratite u Rozeta sushi bar

| Wine and dine |

Rozeta sushi bar

Hvar je jedno od it mjesta na hrvatskoj obali. Prirodne ljepote, povijesne znamenitosti, ukusna hrana, kvalitetna vina, dobra zabava sve to možete pronaći na Hvaru.

Kiwi Smash koktel

Osim dalmatinskih specijaliteta na Hvaru se može pojesti i dobar sushi koji je posljednjih godina postao apsolutni hit u gastronomiji.
U malim kalama prelijepog grada Hvara smjestio se restoran Rozeta sushi bar koji smo posjetili još prošle godine i oduševili se odličnom ponudom sushija. Svježa i kvalitetna riba je ono što bi trebalo krasiti ovaj japanski specijalitet i baš nas je to i oduševilo kada je u pitanju sushi iz Rozete.

Azzuro roll

Mi smo produženi vikend iskoristili za malo uživanja na Hvaru te smo se i ove godine odlučili vratiti u Rozetu. Dočekao nas je novi obogaćeni meni. Iako je Rozeta sushi restoran oni su u svoju ponudu, ove godine, odlučili uvrstiti i ostale azijske specijalitete.

Pad Thai

Tako, u Rozeti, možete pojesti vrlo ukusan Pad Thai i Curry Bowl. No ono što je nas oduševilo jesu vrlo posebne sushi rolice.

Curry Bowl

Probali smo Rozeta roll koji će oduševiti sve ljubitelje tartufa, a za one koji više vole klasičan sushi tu je Azzuro roll od brancina, lososa i avokada.

Rozeta roll

Budući da je Hvar poznat po dobroj zabavi trebalo je nešto i popiti stoga smo se mi odlučili isprobati koktele koji su u Rozeti vrlo posebni. Kiwi Smash koktel vrlo je osvježavajuć dok nas je Childhood koktel zaista lansirao nazad u djetinjstvo zbog puc puc bombona s kojima je dekoriran ovaj koktel. No ono što nas je zaista ugodno iznenadilo jest vinska karta jer Rozeta nudi vina iz vlastite vinarije Hora koja se nalazi u Starom Gradu na Hvaru.

Childhood koktel

Idete li ovog ljeta na Hvar neka vam Rozeta bude obavezna stanica jer vjerujemo kako se nećete razočarati. Rozetu možete pronaći na adresi Sveti Marak 7, a ovdje pogledajte cijelu ponudu Rozete.