Rougemarin niti ove godine ne odustaje od Adventa!

| Wine and dine |

Ljuta talijanska kobasica by Rogemarin

Rougemarin niti ove godine ne odustaje od Adventa. Vlasnik Rougemarina i predsjednik Udruge ugostitelja Marin Medak ne staje. Definitivno je najkreativniji poslodavac, ujedno i Chef u Hrvata. Nakon mnogobrojnih pokušaja pregovora da ugostiteljski objekti ostanu otvoreni i u ova teška vremena, Marin ne staje...

Marin, odnosno Grinčmarin i njegovi vjerni pomoćnici složili su poseban adventski jelovnik za dostavu i pick up koji je dostupan čak na 2 lokacije. U Folnegovićevoj 10 i u Petrinjskoj 2. Adventsku ponudu trenutno je moguće naručiti pozivima na brojeve: Folnegovićeva 10 – 01 6187776 i Petrinjska 2 – 091 509 3191. 

Pizza by Rougemarin
Pizza by Rougemarin

Rougemarin ima organiziran vlastiti dostavni servis, a nude i pick up opciju na ulazima u njihove objekte. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 125 kuna, dok se za one manje od 125 kuna naplaćuje 35 kuna.

Do nekih "boljih" vremena, preselite Advent u svoj dom i naručite Adventsku ponudu Rougemarina.

Germknedla by Rogemarin
Germknedla by Rogemarin

MENU (DOSTAVA/PICK UP)

Ljuta talijanska kobasica/ umak od sira, greenslaw, miks tostiranih sjemenki sa sojom i pimentonom 37

Chorizo kobasica/ succotash, senf mayo, marmelada od ljubičastog luka 37

MASNI/ pulled pork u domaćem brioche pecivu, zaseka, miks ukiseljenog povrća, BBQ umak, ljubičasti luk 53

Teleća hrenovka/ wasabi mayo, coleslaw, hrskava pancetta 34

Buhtla burger/ juneća pljeskavica (150g), čili mayo s pancetom, iceberg salata, domaći ketchup, kiseli krastavci, marmelada od ljubičastog luka 56

Carnivore rižoto/ više vrsta mesa, ukiseljeni komorač, mediteranski pesto 76

Sicilijanska pizza/ trgana mozzarella, rikola, cherry rajčica, masline, grana padano, maslinovo ulje 50, dodatci: + Drniški pršut 10, + Panceta 10                  

Prženi krumpirići 24

Prženi batat 28

 

Germ knedla/ umak vanilija, mak posip 36

Čupavac 36

 

Kuhano crno vino 0,2L 22

Kuhano bijelo vino 0,2L 18

Kuhani gin 0,2L 29

Ljuta talijanska kobasica by Rogemarin
Ljuta talijanska kobasica by Rogemarin

Osim na promjeni koncepta poslovanja, zadnjih par tjedana proveli su i u pokretanju web shopa. Krajem prošlog tjedna Rougemarin Doma trgovina dobila je svoju verziju u online svijetu te se trenutno putem web shopa mogu kupiti proizvodi za kućno kuhanje.

Ponuda se, kao i u samoj trgovini, temelji na umacima, namazima, marinadama, konfekcioniranom mesu, kruhu, svježim namirnicama i svemu ostalom što je potrebno za lakše kuhanje kod kuće. Tu su naravno i Artisan by Rougemarin čokolade te razne grickalice i slastice. U ponudi je i selekcija domaćih vina, craft piva, rakija, ginova i sličnog. 

Buhtla burger by Rougemarin
Buhtla burger by Rougemarin

Ubrzano rade i na kreiranju posebnih paketa proizvoda namijenjenih za kućna i/ili uredska adventska druženja za manji broj ljudi, za osobe u samoizolaciji te za nadolazeće blagdane koje svi planiramo provesti u krugu obitelji.

Čupavac by Rougemarin
Čupavac by Rougemarin

Kroz koji dan putem web shopa moći će se naručiti i gotova jela iz Rougemarinove posebne adventske ponude koju pripremaju na dvije lokacije: u Folnegovićevoj 10 i u Petrinjskoj 2.

Web shop također ima vlastiti dostavni servis. Dostave su besplatne za sve narudžbe iznad 250 kuna, dok se za one manje od 250 kuna dostava naplaćuje 35 kuna. Kupci biraju vrijeme dostave koje je unutar radnog vremena same trgovine i može biti već kroz sat vremena na njihovim vratima, od same narudžbe. Nude i pick up opciju na ulazu u restorane.