Rock velikanima u čast - Rolling Stones viski

| Wine and dine |

Rolling Stones viski
Rolling Stones viski

Kako bi proslavili pedesetu godišnjicu postojanja kultnih Rolling Stonesa, Suntory Liquors njima u čast napravio je posebno limitirano izdanje viskija. Cijena će mu biti oko 38 000 kuna.

Ova limitirana serija se sastoji od samo 150 boca s mješavinom šest različitih viskija koji će biti pakirani u bocu od 0,7 litre. Nije samo ono što je unutra posebno, naravno i boca je posebno dizajnirana ovim velikanima u čast, a ima li nešto prigodnije od njihovog poznatog zaštitnog znaka – isplaženog jezika?  Boca je izlivena sa ispupćenim ustima i jezikom koji su obojani u crveno što će sigurno dodatno razgaliti sve njihove fanove i kolekcionare.

Svaki sastojak, odnosno viski dolazi iz jedne godine koja je bila značajna za bend, ali i marku Suntory pa se tako između ostalog sastoji od Yamazaki viskija iz 1962. godine u kojoj je bend osnovan, viskija iz 1971. kada su jezik i usne prvi put korištene od strane benda, zatim viskija iz 1972. kada je bend objavio album "Exile on Main St." koji sadrži  pjesmu"Rocks Off“ koju je Suntory koristio za svoje oglas te viskija iz 1990. kada su Stonesi došli u svoj prvi posjet  Japanu.
Viski će ići na prodaju 30. listopada i sigurni smo da će se unatoč visokoj cijeni voditi bitka za kupnju svake pojedine boce. Svim potecijalnim kupcima želimo sreću, a ukoliko ga netko želi kupiti samo kako bi ga popio te mu boca užasno „smeta“ i pravi nered u kući, može ga slobodno poslati nama u redakciju, mi bi je koristili kao vazu za cvijeće koje svakodnevno dobijamo od naših „muževnih“ polovica.