Rižini krekeri su vam bezukusni? Evo kako ih učiniti zanimljivijima

| Wine and dine |

3 vrlo ukusne kombinacije s rižinim krekerima

Pazite li na prehranu, vjerujemo kako obraćate pozornost na količinu ugljikohidrata, proteina, masti koje unesete u svoj organizam.
Ugljikohidrati su, za naš organizam, jednako važni kao i sve ostale skupine namirnica no želite li izgubiti na kilaži onda trebate pripaziti koji je izvor vaših ugljikohidrata.
Oni koji su već iskusni u svijetu paženja na liniju onda vrlo dobro znaju kako su rižini krekeri odličan izvor ugljikohidrata. No većini su rižini krekeri vrlo bezukusni baš iz tog razloga smo vam mi odlučili predstaviti tri ideje kako rižine krekere učiniti zanimljivima. Navedene kombinacije su vrlo ukusne, a njihova kalorijska vrijednost je vrlo niska. Kalorijska vrijednost ovih zanimljivih kombinacija je od 130 do 260 kalorija.

3 vrlo ukusne kombinacije s rižinim krekerima

1. Rižini krekeri s avokadom i lososom (262 kalorija)
Avokado narežite na tanke šnite te ga položite na rižin kreker. Avokado možete malo posoliti i popapriti te na njega staviti dimljeni losos.
2. Rižini krekeri s kikiriki maslacem i bananom (200 kalorija)
Rižin kreker premažite tankim slojem kikiriki maslaca te na vrh stavite kolutiće banane.
3. Rižini krekeri i šumsko voće (130 kalorija)
Na rižin kreker stavite dvije žlice posnog sira te na to možete staviti šumsko voće ili bilo koje drugo voće koje vam odgovara.