Restoran koji za vas broji kalorije

| Wine and dine |

Restoran za sve koji su na dijeti, a ne žele propustiti dobru hranu u Madridu će pronaći pravi raj za sebe.

U novotvorenom restoranu Rómola u Madridu sve djeluje ležerno, a ipak na meniju birate svoj obrok prema indikatoru kalorija. Nemojte mislite da u ovom restoranu nema šećera i pržene hrane, jer je ima. Bonus je taj što imate mogućnost izbora uz jasan prikaz kalorija.
Rómola je idealan za sve koji su na dijeti, a nisu voljni zatvoriti se u svoja 4 zida i držati se striktnog plana prehrane. Madridski restoran dekoriran je s dominacijom zelene boje koja djeluje umirujuće, a šareni mramorni detalji daju mu sofisticiran izgled IT mjesta.

Umjesto vina možete se počastiti sokom od povrća ili čajem, a hrana koju naručujete ima jasno definirane kalorije.
U restoranu Rómola na meniju tako možete pronaći salatu od dimljene cike s kiselom jabukom i ledenim tofu prahom, a ovo jelo možete naručiti u verziji od 105 kalorija po cijeni od 7,50 eura ili onoj od 210 kalorija po cijeni od 12 eura. Kao što vidite, u ovom restoranu ima mjesta za sve. Kako one na dijeti, tako i one kojima dijeta nije potrebna.

Ako se nađete u Madridu, toplo savjetujemo da navratite u restoran Rómola, koji je pravi spoj čistog užitka i brige o samima sebi. Bolji spoj ne možemo zamisliti.