Restoran Bulldog u novom ruhu

| Wine and dine |

Bulldog bistro

Kultni zagrebački Bulldog BISTRO u Bogovićevoj 6 u novom ambijentu ponovo je otvorio svoja vrata!

Glavni kuhar restorana je Tomislav Kristić koji osobno svako jutro sve namirnice nabavlja na obližnjem Dolcu i od ekstra svježih namirnica priprema mnogobrojne dnevne obroke. Tomislav je godinama radio u restoranima New Yorka i Los Angelesa te je sada unio taj američki dašak i u sam centar Zagreba, u Bulldog.

U restoranima gdje je radio, česti gosti su bili Michelle Pfiffer, Al Pacino, Pierce Brosnan, naš svjetski poznati ilustrator Mirko Ilić i mnogi drugi koje je oduševljavao svojim kulinarskim umijećem.

U Bulldogu svakodnevno priprema pravi američki burger s biftekom, juhu od mrkve i đumbira, juhu od celera i jabuke, piletinu s kaparima ili curry-em, Cesar salatu, puno različitih krostina, prefine francuske pite od limuna, čokolade, borovnica, čokoladne museve s okusom anisa, đumbira, kardamaoma... Idealno: brza usluga, pristupačne cijene, vino na čaše, vrlo ukusno i fino!

S dolaskom lijepog vremena, u mnogobrojnim specijalitima moći će se uživati i na novouređenoj terasi u Petrićevoj ulici. Pogledajte novi ambient i nekoliko zanimljivih jela u našoj galeriji koju smo snimili samo za vas!