Recept za omiljenu salatu Kylie Jenner

| Wine and dine |

Kylie Jenner salata

Kylie Jenner jedna je od vrlo popularnih sestara Kardashian. Iako je Kylie najmlađa pripadnica Kardashian-Jenner klana to ju nije spriječilo da postane jedna od najpopularnijih i najbogatijih žena na svijetu.
Kylie Jenner poznata je po nekoliko jela koje su zaludile internet, a definitivno najpoznatiji je kolač od maslinovog ulja koji je postao viralan na TikTok-u. Također vrlo je dobro poznato kako Kylie za doručak jede samo jaja, avokado i slaninu, a što je Kylin omiljeni ručak saznajte u nastavku.

Kylie Jenner salata


Recept za Kylinu najdražu salatu s piletinom i sezamom


- zelena salata


- crveni kupus


- mladi luk


- piletina


- bademi


- majoneza


- rižin ocat


- soja sos


- sezamovo ulje


- šećer


- sezam

-korijander


Zelenu salatu, crveni kupus i mladi luk je potrebno narezati i staviti u zdjelu. Zajedno s povrćem u zdjelu je potrebno staviti i bademe Zatim je potrebno ispeći piletinu na tavi koju također dodate u zdjelu. čar ove salate nalazi se u dressingu u koji idu šest žlica majoneze. dvije žlice rižinog octa, žlica soja sosa, dvije žlice sezamovog ulja i jedna žlica šećera. Sve sastojke dressinga je potrebno dobro promiješati i preliti preko sastojaka koji se nalaze u zdjeli te sve sastojke salate zajedno dobro promiješati kako bi dressing prekrio svaki sastojak. Na vrh je potrebno posuti sjemenke sezama i listove korijandera.