Recept za hrskavi homemade falafel

| Wine and dine |

Kako brzo i jendostavno napraviti hrskave falafle?

Recept za hrskavi homemade falafel
Ljeto je, vrućine su nesnosne... Mnogi od nas za vrijeme visokih temperatura ne mogu jesti, a i nije preporučljivo jesti tešku, masnu i prezačinjenu hranu baš zato smo vam mi odlučili objaviti recept za nevjerojatno ukusan i hrskav falafel koji je gotov u tren oka.
Sastojci:
- Slanutak
- List peršina
- List korijandera
- Menta
- Žlica brašna
- Pola žlice sode bikarbone
- Sol
- Papar
- Češnjak

Kako brzo i jendostavno napraviti hrskave falafle?

Kako pripremiti falafel?
Ako imate suhi slanutak onda ga je potrebno večer prije natopiti u vodi no možete koristiti i slanutak iz konzerve. Sve sastojke je potrebno staviti u blender i dobro izblendati dok ne dobijete ujednačenu smjesu. zatim ih je potrebno oblikovati u kuglice i ostaviti da odstoje u frižideru nekih sat vremena. Specite ih ili u pećnici na 200 stupnjeva ili u vrućem ulju. Možete ih poslužiti uz razne dressinge, salatu...