Rasplesani Zrinjevac na Food Film Festivalu Zagreb!

| Wine and dine |

Varaždinci iz Vindije oduševili Zagrepčane!

Food Film Festival Zagreb sponsored by Coca-Cola plesom je ušao u svoj završni vikend. Jučer su ga prvo posjetili vrsni kuhari, Varaždinci koji su održali vrlo kreativnu, zabavnu i zanimljivu radionicu. Vindijin Gastro duo kojeg čine chef Mario Oblak, voditelj Gastro teama i Mladen Habunek svojim kulinarskim umijećem oduševili su sve prisutne. Mario je bio zadužen za slatko, a Mladen za slano. Iz šatora šefa kuhinje na Zrinjevcu širili su se egzotični mirisi Cekin piletine u umaku od kokosa i sira Bovizole koje je Mladen poslužio uz zapečenu pšeničnu krupicu sa sirom Bovidur, a za Marijevu prefinu tortu od Vivis svježeg sira i kestena „Pozdrav jeseni“,  stajalo se po nekoliko puta u redu.

Prvi dio večeri bio je rezerviran za After work Aperitivo party kod kućice Pod Zidom gdje je uživo nastupao Oridano GJ Band. Nakon toga u sklopu Plesnih večeri, mnoštvo posjetitelja uživalo je u Steve Morgan tribute to Elvis Presley bandu te plesalo do dugo u noć. Bilo je zaista lijepo vidjeti takav, rasplesani Zagreb!

Danas nas očekaju čak tri radionice, onu prvu u 13:30 h vodi fitness trener i vlasnik Orlando Fita, Orlando Lopac. Uz kasni doručak sa šampionom, naučit ćemo što treba jesti za kvalitetan doručak. U 15:30 h poznati kuharski dvojac Branko Ognjenović i Dario Lide za Electrolux priredit će nam mnoga zanimljiva mesna i povrtna jela, a u 18 sati za sve posjetitielje kuhat će Radovan Marčić i Suzy Josipović Redžepagić, direktorica FFFZ-a i autorica najprodavanije domaće kuharice, Mama zna.

Na večerašnji film u 20:30h „Julie&Julia“ o poznatoj francuskoj kuharici Juliji Child čekaju mnogi ljubitelji dobre hrane. Da užitak bude potpun pobrinuti će se Lari&Penati koji će pripremati "Beef bourguignon".