Prvi restoran na svijetu posvećen isključivo jutarnjim pahuljicama i žitaricama

| Wine and dine |

Kellogg’s NYC

Prošli su oni dani kada se mislilo da se doručak i jutarnje pahuljice, odnosno žitarice, konzumiraju isključivo ujutro - da živimo u doba cjelodnevnog doručka, više je nego očita činjenica, stoga ne čudi da je slavna tvrtka pahuljica Kellogg's u New Yorku otvorila prvi restoran koji poslužuje isključivo nekad jutarnje, danas cjelodnevne poslastice. Kellogg's NYC, novi restoran na Times Squareu, nudi najbolje pahuljice i žitarice koje ste ikad probali.

Kellogg’s NYC

Ako želite pojesti kobasicu i jaja, morat ćete se odšetat negdje dalje, jer je u Kellogg's NYC-u čak i tradicionalnu zdjelu s žitaricama i mlijekom teško pronaći. Ovdje pahuljice i žitarice dobivaju novu dimenziju i smisao, zahvaljujući Christini Tosi, slavnoj slastičarki koja se izdvojila iz mase zahvaljujući uspjehu njenog Milk Bar lanca te pretvorila stvari kao što su žitarice i mlijeko u kućnu radinost.

Kellogg’s NYC

Tosi je osmisliča inventivne kombinacije poput "žitarica s pistacijom i limunom", napravljenih od Special K i Frosted Flake pahuljica, pistacija, limuna i majčine dušice. Zatim možemo pronaći pahuljice "Berry Me in Green Tea", odnosno kombinaciju Rice Krispies pahuljica, jagoda i zelenog čaja u prahu. Postoje dostojne zamjene za mlijeko, a dodaci koje možete pronaći na jelovniku su svježe breskve, pekmez od tropskog voća, pistacije i bijela čokolada.

Kellogg’s NYC

Što se tiče samih žitarica, sve Kellogg's pahuljice su na raspolaganju, uključujući All-Bran pahuljice koje se brinu o vašem zdravlju i Furit Loopsa za klince.

Kellogg’s NYC