Pronađite svoje večernje osvježenje u ovim ledenim koktelima

| Wine and dine |

5 ukusnih ledenih koktela

Prava ljetna večer može započeti tek kad u ruke uzmete smrznute koktele koje smo pripremili za vas. Zar postoji loša kombinacija leda i alkohola u toploj ljetnoj večeri? Ona najbolja nastaje kad dobro izblendate led i dodate mu nekoliko pijanih te ukusnih aroma. Kako biste bili potpuno sigurni u ono što radite, donosimo vam 5 recepata koji će vas sigurno razveseliti kao nas - još samo da se dočepamo plaže. PS. Blender je vaš najbolji prijatelj kada su u pitanju ovi kokteli.

1. Zamrznuta kokos Colada

Samo 125 kalorija po piću, ali svi znamo da se ljeti kalorije ne broje. Colada mix, led, kokosovo vrhnje i svjež ananas, ništa lakše, ništa slađe. Savjet plus, dodajte malo kokosovog brašna...

2. Rum Granita

5 ukusnih ledenih koktela

Izblendajte led, jagode, lubenicu, kokosovo mlijeko i rum te se transportirajte na Karibe nakon prvog gutljaja. Ukrasite kriškama lubenice ili svježe izrezanim jagodama.

3. Voćna Smrznuta Margarita

5 ukusnih ledenih koktela

Riječ je o klasičnom Margarita miksu s dodatkom smrvljenog leda, jagode, kivija i pirea od manga. Dodajte prugaste slamke, svježe izrezane limete i prstohvat soli.

4. Slan Slushie od lubenice

5 ukusnih ledenih koktela

Ovaj ukusni slani slushie od lubenice ljetni je must-make. Prožet rumom, ledom, soli, komadima lubenice i svježe iscijeđenog soka od limete, ovaj koktel je savršen za gašenje žeđi kao i dodatak svakom ljetnom roštilju.

5. Tropsko ledeno vino

5 ukusnih ledenih koktela

Ovaj popis bio bi apsolutno bezvezan bez jednog koktela s vinom. Koktel napravljen od ananasa, breskve te četiri šalice Pinot Grigioa, jedinstveno je odstupanje od sangrie i Rose koktela koji su iznimno popularni u ljetnim mjesecima.