Poznata zagrebačka (pala)Činkica dobila još jednu adresu

| Wine and dine |

Činkica na novoj adresi
Činkica na novoj adresi

Bilo da ste ljubitelj slanih poslastica, pršuta, kulena i kajmaka ili ste pak sladokusac koji noćima sanja Nutellu i Oreo kekse, Činkica ima nešto za vas. Od sada možete uživati u bogatom okusu i punjenju palačinki na novoj adresi u zagrebačkoj Dubravi kao i na staroj, dobro poznatoj lokaciji u Španskom.

Zajedno uz proljeće, nikla je i nova Činkica. Dobro poznat okus domaćih palačinki, baš onakvih kakve vam je mama pravila, naveo je brojne gurmane da se zaljube u ovu palačinkarnicu. Kako ne bi zakinuli ljubitelje palačinki s istoka grada, 29. ožujka otvorena je nova lokacija u zagrebačkoj Dubravi, točnije na adresi Avenija Dubrava 37.

Činkica na novoj adresi
Činkica na novoj adresi

Niti jedan gost kroz Činkicu ne prođe nezapažen i bez nekog novog iskustva koje će ponijeti doma i pamtiti. Brižno i simpatično osoblje te ekipa iz agencije Rinzol zaslužni su što je Činkica upravo takva kakva jest – odlična!

Činkica
Činkica

Sam ambijent lokala dobro je osmišljen uz sveprisutno ugodno, obiteljsko ozračje, veselo šarenilo i omamljujući miris svježe pečenih palačinki. Kako bi doživljaj bio još bolji i posjetitelji uživali u ambijentu, glavni zid novootvorene Činkice vješto je oslikao akademski slikar Damir Sobota.

Činkica
ČinkicaČinkica ovdje ne staje s novitetima. U želji da doista svi mogu uživati u slasnim palačinkama, uskoro će u ponudi biti i bezglutenske palačinke, prave proteinske palačinke za sportaše, a slijediti će i vafli, shakeovi, kave – ponešto za svakog. 

Činkica
Činkica