Pappar Bistro & Bar- novo it mjesto smješteno u sklopu poslovnog centra tik do Bundeka

| Wine and dine |

 

Vlasnici Pappar Bistro & Bar Vladimir i Nikolina Minovski su nam otkrili sve o novom it mjestu u gradu.

Ideja da otvore Pappar Bistro & Bar se divnim vlasnicima nametnula sama od sebe. Posložile su sve kockice i osjetili su da su spremni za novu poslovnu avanturu za koju su procijenili da će oplemeniti ponudu kvarta i grada te pružiti gostima trenutke uživanja, od početka do kraja dana. Na samom početku poslovanja znali su da su dobro prepoznali potencijal lokacije i mogućnosti jer je Pappar već od prvog dana privukao pažnju gostiju i dobio pozitivne dojmove, što je ujedno i najvažnije. Zadovoljan i sretan gost je njihov najveći uspjeh.

Inspiracija za ime bazira se na jednoj rečenici koja savršeno dočarava ponudu i sinergiju hrane i pića - Što spaja zavodljivi „Bloody Mary“ i savršeno pripremljeni steak? Odgovor je, sigurno već i sami pogađate – papar! Poznavali su ga stari Grci, koristili Rimljani, a i dan danas ovaj bezvremenski začin dio je naših svakodnevica.

“Papar čini razliku, intrigantan je i neizbježan! Simbol papra proteže se i kroz vizualni identitet - tri zrna papra koja predstavljaju iskustva koja želimo na vrhunskoj razini pružiti, a to su spoj hrane, pića i muzike kojima dajemo na važnosti i kroz jedan od hashtagova #drinkfoodmusic s kojim komuniciramo na društvenim mrežama Pappra.”-kaže nam nasmijana Nikolina.

Pappar Bistro & Bar krasi cjelovita i atraktivna ponuda. Imajući na umu da gosti imaju različite navike, iz Pappra su se pobrinuli da za sve užitke, dnevne i večernje, imaju vrhunske i provjerene brendove. Od jutarnje kavice do večernjih druženja uz signature koktele, ginove, vina… Ponuda jela je raznovrsna. Uz standardni menu, tim osmišljava i dnevne ponude jela. Prednost daju sezonskim namirnicama, a imaju i vlastiti dry ager kako bi meso koje poslužuju gostima bilo aromatično, zamamno i jednostavno savršeno.

S obzirom na to da zadnjih godina svjedočimo velikoj popularnosti craft piva, u ponudi imaju Fulir Pilsner, Irish Dry Stout i Vienna hoppy lager male nezavisne pivovare Pivionice koja je nastala 2015.godine u počecima craft revolucije u Hrvatskoj. Cijeli tim iz Pappra je puno truda uložio u kreiranje jedinstvene i cjelovite ponude koja će zadovoljiti ukuse i okuse svih gostiju.

Što se tiče lokacije, vlasnici smatraju da je bila presudna.

“Pri prvom dolasku osjetili smo veliki potencijal koji pruža te smo procijenili da će mjesto, koje interijerom laska svim vrstama dolazaka, od kavica ujutro, poslovnih sastanaka, obiteljskih proslava, dobrih zabava, upotpuniti sadržaje i ponudu na Bundeku prema kojem gravitira velik broj ljudi. Isto tako, želimo naglasiti kako smo za sve goste Pappra osigurali besplatan parking u garaži kako bi im dolazak i boravak doista bio jednostavan, ugodan i na neki način ovom stavkom – bezbrižan. “.

Interijer je jedna od najbitnijih stavki jer je cilj bio da gosti uživaju u atraktivnom prostoru koji prati trendove, no da i ima svoje „ja“ i detaljima gradi jednu drugačiju priču koja odiše ekskluzivnošću, ali i ugodom i toplinom. Dizajn interijera potpisuje renomirani tim beogradskog arhitektonskog ureda A3 Architects.
„Komunikacija i suradnja tekla je vrlo lako, osjetili su našu viziju i pretvorili je u prostor koji krasi jednostavnost formi prožeta toplim, snažnim, prirodnim i sofisticiranim materijalima kao što su mramor, drvo, beton, ornamentalno staklo, ogledala. Kuhinja ima centralnu poziciju te isto kao što je srce svakog doma tako je i srce našeg prostora. Ona je zamišljena kao dominantan funkcionalan i oblikovan element koji spaja bistro i bar, koji su u osnovi dva nezavisna prostora. Gost koji se u prostoru osjeća ugodno, gost je koji će se rado vratiti. “-kažu ponosni vlasnici.

Za kraj je divna Nikolina imala poruku za sve: Čitatelji portala Wall.hr zahvaljujući vrijednim novinarima prate sve lifestyle trendove i znaju uživati u životu, stoga je naša poruka jednostavna. Pozivamo vaše čitatelje da navrate do Pappra, tu smo za sve vaše dnevne i večernje trenutke, spremni začiniti svakodnevicu užitcima i uspomenama! Čekamo vas u Ulici Damira Tomljanovića Gavrana 13!