Paket ručka za cijelu obitelj Zvona family donosi u vaše domove

| Wine and dine |

Paket obiteljskog ručka Zvona family

Zvona catering obiteljska je tvrtka koja je prije nekoliko mjeseci proslavila 25 godina postojanja i uspješno posluje u djelatnosti catering usluge. Donedavno je svoje poslovanje temeljila na raznim privatnim i poslovnim eventima, međutim uslijed nastale COVID -19 situacije, ova se tvrtka spretno okrenula i drugim uslugama koje sada nude svojim klijentima.

Obiteljski ručak - Zvona Family paket novitet je u njihovoj ponudi.

Ručak koji obiteljima na području Zagreba nude jest domaći, svježe pripremljeni kompletno dostavljen u keramičkom posuđu, s priborom za jelo te platnenim ubrusima, a svo posuđe kupe prema dogovoru naknadno.
Tako će se za ovaj tjedan u prvom izboru naći klasik - juneća juha s taranom i mrkvom, omiljeno teleće pečenje, njihovi ukusni domaći klipići, dok će djeca moći uživati u mini purećim štapićima u sezamu i panko mrvicama s domaćim kroketima. U paketu je uključen i omiljeni desert u obliku mini torte tricolore mousse, ali moguće je naručiti ručak i bez nje.

U drugom izboru možete pak uživati u domaćoj kokošjoj juhi s ručno rađenim griz noklicama, sočnom sporo pečenom purećem zabataku s kostima i domaćim mlincima, ukusnoj salati od rajčice, krastavaca i mladog luka te poznatim već gore spomenutim ručno rađenim klipićama. Zasladiti se možete njihovom popularnom mini tortom za cijelu obitelj - naked torta s biskvitom, kremom od vanilije i svježih jagoda. Idealna proljetna kombinacija!

Zvona catering nagrađuju s paketom svojih proizvoda i one koji naruče Family ručak, a već su naručili njihove uskrsne košarice. U paketu se nalaze - maslinovo extra djevičansko „Gardenalovo ulje“, Finanzieri – prhki kolačići i Pikanteri – slani pikantni bademi.

Količine su ograničene, a rezervacije Zvona Family paketa primaju do petka 24.04. ili do popunjena kapaciteta. Ovu subotu 25.4. će se tako zagrebačke obitelji opušteno moći okupiti za stol te ručati bezbrižno bez pripreme, kuhanja, pospremanja prljavog suđa. Savršena subota, zar ne? Ovotjednu ponudu i cijene pogledajte ovdje.