OXBO Wine Bar postaje novo najbolje "after work" odredište

| Wine and dine |

OXBO Uncorked Wines & Bites AFTER WORK

Novootvoreni OXBO Wine Bar u prizemlju hotela DOUBLETREE by HILTON četvrtkom postaje novo nezaboravno after work odredište u Zagrebu. Ulaz je slobodan, a vaša opuštajuća vinska priča čeka samo na vas!

Ovog četvrtka, 28. travnja u 17 sati, prekrasni OXBO Wine Bar u DoubleTree by Hiltonu postaje središte after work tuluma. Tako vas na prvom OXBO Uncorked Wines & Bites AFTER WORK druženju očekuje DJ DaDoo i prava glazbena poslastica – promocija novog singla Igora Geržine kojeg je snimio u suradnji sa saksofonisticom svjetskoga glasa, Magdalenom Chovancovom. Igor i Magdalena održat će ekskluzivni nastup u intimnom prostoru OXBO Wine Bara, a uz njih će na pozornici biti gitarist Robert Fertl te Jurica Leikauff na klavijaturama. Bit će to iznimna prigoda za sve ljubitelje smooth jazz glazbe da uživo vide ovaj nesvakidašnji saksofonistički duet te da se i nakratko upoznaju s vrhunskim glazbenicima.

Otvaranje Oxbo Wine bara

Igor Geržina i Magdalena Chovancova prvi put zajedno na pozornici!

Saksofonist i autor Igor Geržina dobitnik je mnogobrojnih domaćih glazbenih nagrada, a svjetsku smooth jazz scenu osvojio je svojim autorskim instrumentalnim albumima Metropolis i One Click World.Geržina je svirao kao gost solist gotovo svim poznatim imenima na hrvatskoj glazbenoj sceni te je uvijek odlično prihvaćen od strane publike, što i ne čudi jer se iza njega krije uspješna samostalna karijera. Trenutno je u studiju i radi na petom po redu studijskom albumu kojem će prethoditi novi singl Eastern Magic s posebnom gošćom, saksofonisticom Magdalenom Chovancovom.

Igor Geržina i Magdalena Chovancova prvi put zajedno na pozornici!

Magdalena Chovancova, glazbenica je i saksofonistica dojmljive scenske pojave koja zajedno s gitaristom i producentom Robertom Fertlom djeluje pod projektom Threestyles kojim su održali turneje u više od 60 zemalja te imaju preko 400 pojedinačnih izdanja i ukupno 5 solo albuma. Trenutno se nalaze na prvom mjestu Top 30 ljestvice Groove Jazz Musica te u Top 10 izvođača na Billboard Smooth Jazz ljestvici. Zagrebačka publika imat će prilike vidjeti uživo nastup Igora Geržine i  Magdalene Chovancove ovaj četvrtak u sklopu promocije novog singla Eastern Magic.

Igor Geržina i Magdalena Chovancova prvi put zajedno na pozornici!