OXBO bar mjesto je dobre hrane

| Wine and dine |

OXBO Urban bar & Grill restoranu DoubleTree by Hilton hotelu Zagreb
OXBO Urban bar & Grill

Poznato je kako se OXBO bar u DoubleTree by Hilton hotelu u Zagrebu u vrlo kratko vremenu od otvorenja pozicionirao kao mjesto za jako dobru hranu. Smješten na odličnom mjestu, u poslovnoj zoni u Radničkoj, idealan je za poslovni ručak s vašim poslovnim partnerima. No osim odličnog menija, sada su povodom vrućina i skorog otvaranja terase odlučili svoje goste počastiti posebnim ponudama.

Tako je u OXBO baru svaki utorak dan za burger i pivo. Za samo 50 kuna u OXBU utorkom možete uživati u burgeru od 180g i 100% Black Angus premium govedine s domaćim ručno rezanim krumpirima, domaćim ketchupom i pivi. Meso je vrhunske kvalitete, začinjeno samo solju i paprom za vrijeme pečenja, a u burgeru su još i gauda, panceta, luk i poseban burger namaz.

OXBO Urban bar & Grill restoranu DoubleTree by Hilton hotelu Zagreb burger
OXBO Urban bar & Grill burger

Petak je u OXBU dan za steak pa tako svakii petak nude sve Black Angus steakove u pola cijene, uz koje možete odabrati dva priloga i umak. Cijene se kreću već od 75 kuna za Black Angus Flank od 200g do 140 za 200 grama Black Angus pisanice. U ponudi se nalaze još i Black Angus ramsteak (300g), Black Angus rib eye (300g) te u zadnje vrijeme iznimno popularan Black Angus hanger steak (250g). Priloge možete birati između sotiranih gljiva, povrća s roštilja, pečenog krumpira sa sirom i vlascem, vrtlarske salate, gratiniranog krumpira. Posebna preporuka glavnog kuhara u OXBU, Tomislava Nikšića je domaći prženi krumpir s morskom soli. Umaci koji se nude su svježe pripremljeni i slasni: chimichurri, maslac od crnog tartufa, Béarnaise, umak od senfa, umak od zelenog papra te umak od gljiva i crnog vina.

OXBO Urban bar & Grill restoranu DoubleTree by Hilton hotelu Zagreb biftek
OXBO Urban bar & Grill bifetk

Kao što je mnogima već poznato, prošlo je vrijeme nedjeljnog ručka doma, pogtovo po ovim vrućinama. Umjesto da cijeli dan provedete kuhajući posjetite odličan nedjeljni brunch u OXBU. Svake nedjelje od podneva do 3 poslijepodne povedite obitelj na OXBO brunch. Birajte delicija koliko vam srce želi ili koliko vam tek može podnijeti s toplog i hladnog buffeta ili à la minute opcija koje pripremaju poslužene uz domaći krumpir. Samo neke od à la minute opcija su jaja Benedict i omlet Zagore, Monte Cristo. Sve to za samo 125 kuna po osobi, mališani mlađi od 10 godina jedu besplatno, dok oni stariji (od 10 – 18) jedu u pola cijene. Ako poželite preskočiti večeru u OXBO baru se  za malo više možete i itekako najesti. Tako za dodatnih 70 kuna isprobajte file brancina ili lososa, steak ranchero ili steak & fries. Tijekom nedjeljnog ručka nude se i posebno povoljne cijene pića, a kako bi to zaista bio pravi izlazak za cijelu obitelj, za djecu su organizirali dječji kutak gdje ih čekaju bojice, igračke i crtići. Vjerujte nam, hrana u OXBO baru je provjereno jako dobra.