Ovo je trenutno najpopularnije piće na svijetu: otkrivamo vam kako napraviti bubble tea kod kuće

| Wine and dine |

Kako napraviti homemade bubble tea?

Jeste li već čuli za bubble tea? Čudno je ako niste jer ovih dana apsolutno svi bruje o njemu. Riječ je o azijskom piću. Ono što ovo piće čini posebnim jesu tapioka kuglice koje ovo piće podižu na drugu razinu.
Bubble tea je prvobitno bio mješavina crnog čaju, mlijeka i tapioka kuglica no budući da je ovo piće postalo tako popularno danas možemo pronaći razne varijacije na temu. Tako da danas možete pronaći bubble tea s raznim voćnim sirupima, s ili bez mlijeka i raznim okusima tapioka kuglica.

Kako napraviti homemade bubble tea?

No dobra je vijest kako možete napraviti i vrlo jednostavnu kućnu verziju bubble tea. Potrebno vam je svega nekoliko sastojaka. Odnosno biljno mlijeko, gumeni bomboni i voda.
Sve što trebate napraviti je da izaberete omiljene gumene bombone i stavite ih u čaše te ih prelijete kipućom vodom kako bi se rastopili. Zatim ih ostavite u frižideru minimalno pet sati kako bi se stvrdnuli. Kada se stvrdnu, u čašu, ulijete mlijeko i sa željenom slamkom probate što više sjediniti ovu smjesu. Komadići gumenih bombona glumit će tapioka kuglice zbog čega ovo piće i je fantastično.