Ovo je najljepši božićni kafić u Zagrebu kojeg jednostavno morate posjetiti

| Wine and dine |

Blagdanska ludnica je krenula. Advent je i službeno počeo. Gradom se širi miris kuhanog vina, a ulice su osvjetljenje tisućama lampica.

U moru mjesta koji su ukrašeni u božićnom duhu jedno se definitivno ističe. Radi se o caffe baru Finjak koji je must visit mjesto želite li osjetiti pravu božićnu energiju. Ovaj kafić i inače je poznat kao jedan od kafića s najljepšim interijerom no za blagdansko vrijeme ovo mjesto zaista postane posebno. Ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica možete popiti tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu i uživati u slasnim zalogajima domaćih kobasica po recepturi chefa Nenada Komesa te neodoljivom tartu od jabuke spremanom po najfinijoj Francuskoj recepturi. Svakako morate probati i kuhanu rakiju po recepturi kuće.

Finjak je najljepše uređeni kafić ovog Božića u Zagrebu

Da bi sjedenje na visokim stolovima bilo posebno iskustvo pobrinuo se akademski kipar Denis Svirać ( ručno oslikanim bačvama likom orašara ), a ove godine društvo će vam praviti i njihovi novi ručno izrađeni Gingerbread-ovi.

Finjak je najljepše uređeni kafić ovog Božića u Zagrebu

Oni najmlađi su česti posjetitelji Finjaka pa je posebno za njih ekipa iz Finjaka pripremila najslađu čokoladu koja grije i ruke, ali i srce.

Sva hrana i piće mogu se ponijeti doma, u ambalaži "to go" pa za sve one koji ne vole hladnoću, ili samo žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svog doma, od ove godine to i mogu. Caffe bar Finjak nalazi se na adresi Vlaška ulica 78 pa vam savjetujemo da ga obavezno posjetite ako želite uživati u odličnoj hrani, piću i najljepšoj božićnoj atmosferi.