Ovo je najbolji kuhinjski pomagač, a nije Jamie Oliver

| Wine and dine |

Klinci kuhaju

Ako ste predani gledatelj kuharskih televizijskih programa i emisija, znate koliko je fascinatno kad najpoznatiji kuhari skuhaju tri slijeda večere koja izgleda kao da je sišla s naslovnice gastro časopisa. Pomno pratite svaki chefov pokret i vrijedno zapisujete redoslijed i točnu količinu namirnica koje defiliraju ekranom. U glavi već imate sliku kako ponosno iznosite tanjure pune toplog savršenstva impresioniranim prijateljima. Možda ste već zamislili kako ćete iduće godine napraviti i urbani vrt da, poput slavnog kuhara, rajčice u lonac ubacujete izravno sa stabljike.

A onda shvatite da je voditelj emisije glavno jelo skuhao u petnaest minuta. Petnaest minuta. Toliko običnim ljudima treba da ogule potrebnu količinu povrća za prilog ukoliko paze da ne ogule i prst. Zbogom, zlatna piletino s pirjanim povrćem i gratiniranim krumpirom. Dobar dan, dobri stari dostavljaču. Više stari nego dobri. Ili?

Postoji način da izbjegnete sramotnu situaciju kad gost u potrazi za papirnatim ručnicima naleti na prazne plastične posude u kojima je stiglo vaše „samostalno napravljeno“ jelo. Nabavite kuhinjskog asistenta! S tim ne mislimo na vašeg mlađeg brata kojeg ćete ucjenama natjerati da tuče bjelanjke od dva tuceta jaja za vaše mini pavlove. Spasite i svoju i njegovu ruku, te uštedite vrijeme, uz Electrolux KitchenAssistente!

Electrolux KitchenAssistent

Najveći problem bit će vam odabrati najljepši model, jer su svi jednako privlačni i funkcionalni. Elegantni srebrni od nehrđajućeg čelika neumorno će sa 1000 W snage mijesiti kruh dok vi pripremate namaze. Potpuno metalno kućište godinama će besprijekorno služiti za pripremu tijesta i krema, dok se vi u isto vrijeme možete posvetiti pripremi glavnog jela. Posljednji od tri nastavka čak umjesto vas gnječi povrće za prilog. Dvije veličine zdjela i deset brzina stvorene su za savršene rezultate, bez obzira kuhate li romantičnu večeru za dvoje ili pripremate rođendansku gozbu za čitavu obitelj.

Electrolux KitchenAssistent

Mornarsko plavi prigodan je pomagač za pripremu ljetnih delicija. Spiralnim nastavkom napravite peciva za piknik u prirodi ili upotrijebite pjenilicu za pripremu lagane desertne kreme koja vas neće opteretiti na kraju vrućeg dana. Dok KitchenAssistent temeljito miješa željene sastojke, vi sjednite na terasu i uživajte u ljetnom predvečerju i cvjetnim mirisima trenutka.

Electrolux KitchenAssistent

Moćno crni pravi je snagator među KitchenAssistentima. Uz spomenute nastavke za miješanje, opremljen je i multipraktikom za svježe narezane salate i sjeckalicom za meso s posebno dizajniranim diskovima za rezanje. Pravite se važni pred gostima dok iznosite najmekša domaća peciva punjena mljevenom govedinom i hrenom uz salatu od slatkog kupusa i celera sa dresingom od tropskog voća. Ponosno naglasite da ste vi mijesili tijesto i da ste samostalno čak i samljeli najbolje komade mesa.

Electrolux KitchenAssistent

Bijeli možda izgleda nježno, ali je snažan i sposoban poput srebrnog i plavog asistenta. Zbog neutralne boje će se lako uklopiti u tradicionalnu kuhinju kao i u onu modernog stila. Zato je odličan kao svadbeni poklon - odgovara svakom uređenju i olakšava svakodnevicu mladom zaposlenom paru.

Electrolux KitchenAssistent

Šećer na kraju ili, prikladnije, jagoda na vrhu šlaga, je KitchenAssistent. Crvena boja lubenice privući će radnoj površini i najravnodušnije kuhinjske amatere, te će pobuditi vatrenu emociju za spravljanje najfinijih zabavnih kolača i raskošnih torti. Jedini minus je opasnost od prečeste pripreme deserata, ali su to baš slatke muke.