Otvoren je Voilà - ne morate ići do Pariza kako biste kušali najfinije francuske specijalitete

| Wine and dine |

Od sada u srcu Zagreba možete kupiti francuske specijalitete

Francuska kuhinja jedna je od najboljih na svijetu. Nema tko ne voli francuske specijalitete poput kroasana, sireva, vina ili pak puževa. No ne želite li ili pak ne možete otputovati do Francuske kako biste uživali u francuskim specijalitetima ne brinite jer u Zagrebu je otvoren Voilà koji nudi upravo specijalitete iz francuske kuhinje.

Od sada u srcu Zagreba možete kupiti francuske specijalitete


"Voilà Francuske Delicije prije svega je ljubavna priča. Ljubav između Zagrepčanke i Francuza rodila se u srcu Hrvatske unutar ličkih planina. Vezani za prirodu i jednostavne stvari, dijelimo i strast prema ukusnoj i kvalitetnoj hrani te dobroj čašici. Želja nam je bila približiti vam francusku kulturu i to kroz hranu, jer je upravo hrana velik dio francuske kulture, ali ne bilo kakvu hranu već onu pomno biranu, tradicionalnu i napravljenu po najvišim standardima. U proputovanju Francuskom posjetili smo gotovo sve naše proizvođače i na licu mjesta uvjerili se u svaki segment uzgoja i proizvodnje proizvoda koje želimo približiti i vama. Jer od sada, Francuska vam nikad nije bila bliže… Otkrijte i kušajte francuske delicije visoke kvalitete koje su stigle izravno od proizvođača. Uživajte u pomno biranim vinima, sirevima, raznim terinama, slasticama i još mnogo toga."

Od sada u srcu Zagreba možete kupiti francuske specijalitete

Posjetite ih u njihovom showroomu na adresi Ozaljska 13 gdje možete saznati više o proizvodima u njihovoj ponudi, a nešto više o Voili možete saznati ovdje.