Otkrijte koji je trenutno najpopularniji recept na TikTok-u

| Wine and dine |

Kako napraviti Spicy Salmon Bowl?

TikTok je nepresušno vrelo inspiracije što se tiče mnogih stvari. Na TikToku možemo pronaći razne beauty savjete, učinkovite vježbe, modu inspiraciju, ali i genijalne recepte.
Sjećate li se TikTok paste koja je bila najpopularnije jelo u tome trenutku. Pasta s feta sirom i rajčicama jedno je vrijeme čak bila najpretraživanija stvar na internetu.
Tik Tok recepti nam se sviđaju zato što se vrlo jednostavno i brzo spreme, a nevjerojatno su ukusni. Pasta s feta sirom i rajčicama nije bila najzdravije jelo no trenutno najpopularniji recept na TikToku ujedno je brz, fin i zdrav.
Radi se o Spicy Salmon Bowl-u, a recept možete saznati u nastavku.

Kako napraviti Spicy Salmon Bowl?

Sastojci:
- losos
- sushi riža
- sushi alge
- avokado
- ljuti umak
- soja sos
- majoneza
Kako napraviti Spicy Salmon Bowl?
Losos je potrebno začiniti sa soli i paprom te ga ispeći na tavici. Paralelno uz losos skuhajte sushi rižu. Nakon što se losos ispekao potrebno ga je usitniti s vilicom i u usitnjeni losos staviti rižu. Smjesu riže i lososa potrebno je začiniti soja sosom, majonezom i ljutim umakom po želji te dobro promiješati. Avokado stavite na vrh zdjele, a sushi alge poslužite uz jelo. Koji je ispravan način jedenja ovog jela saznajte ovdje.