Originalni austrijski specijaliteti stigli u zagrebački Wurst Bar

| Wine and dine |

Wurst Bar
Wurst Bar

U samom srcu Zagreba, na Trgu bana Jelačića, prolaz Harmica postaje meka za austrijski street food. Idealan spoj vrhunske austrijske hrane i interijera čine Wurst bar drugačijim od drugih. 

Više nema potrebe da pohodite Beč u potrazi za slasnim delicijama. Beč je stigao u Zagreb. Otvoren je prvi i jedinstveni austrijski Wurst Bar. Po uzoru na najpoznatiju bečku gastro ponudu, od sada i u Zagrebu možete uživati u okusima najboljih mesnih delicija.

Wurst Bar
Wurst Bar

Sam prostor uređen je moderno i minimalistički, prostorom dominira crna boja. Zanimljiva grafička rješenja oslikana su na zidu što ga čini posebno zanimljivim. Tegle napunjene raznim povrćem poslužile su kao ukrasna dekoracija i detalj koji privlači poglede svih posjetitelja. Iako uz pojam fast food vežemo „obična mjesta“ Wurst bar je dokaz da i takva mjesta mogu imati šarm i duh svjetskih metropola. Dizajn prostora potpisuje Kristijan Rendulić iz Arhikulture koji je ovom prostoru udahnuo suvremen izgled u kojem želite boraviti.

Wurst Bar
Wurst Bar

Harmica je prekrasan prolaz u srcu Zagreba koji kroz godine postaje sve depresivniji i dosadniji - a projektom "Wurst Bara" pokazalo se kako se Harmici može vratiti stari sjaj. Prostor je malih dimenzija pa je u interakciju uključen i prolaz otvaranjem reklamnih izloga i pretvaranjem istih u niše za konzumaciju. Zadržavanjem ljudi u prolazu dolazi do novih interakcija. Osim dobre organizacije, prostor je definiran jakim elementima polica s puno zimnice (koja se ujedno i prodaje), kompaktnim radnim prostorom i tematskom grafikom.

Wurst Bar
Wurst Bar