Prefine specijalitete s Fuliranja od sada možete naručiti i u svoj dom

| Wine and dine |

U prvih deset dana Fuliranje se može pohvaliti iznimnom posjećenošću, odličnom atmosferom i brojnim pohvalama posjetitelja i domaćih, regionalnih pa i svjetskih medija za gastronomsku ponudu i atmosferu. Primjerice, ugledni je Financial Times, zagrebački Advent proglasio jednim od 10 najboljih u svijetu, te pritom istaknuo Fuliranje kao najcool adventsku destinaciju s inovativnim gastro kreacijama top chefova.

Fuliranje

I doista, ne nazivaju posjetitelji bez razloga Fuliranje savršenim krugom zadovoljstva: jer obilazak 17 kućica na Strossmayerovu trgu  uistinu jest uzbudljivo i zamamno, te posvemašnji užitak za sva čula. Ako ste ste ljubitelj tradicionalnih jela i okusa poput kobasica, bunceka, sarme, rižota, bakalara ili fritula - ne smijete zaobići kućice Streetfood by Public, Picnic, Nebo by Deni Srdoč Streetstyle, Full Circle, Institut za kobasice by Mate Janković, Kužinavanje by Damir Tomljanović, Santa’s Good Food i Kaiser kobasa by Rougemarin. Ako vas pak privlače egzotičnije azijske delicije poput bao bunsa ili tempure ili katsu sendviča - tu su vrhunska Izakaya i opet delicije chefa Marka Palfija na Full Circleu, a ako vam je vam je najdraži comfort food poput izvrsnih Chef’s burgera Ivana Pažanina i nenadmašnih pizza Pizza Social Cluba - opet ste na pravome mjestu! Tu su i brojne inovacije poput briochea s ćevapima i onih s nutellom i vanilijom kojima oduševljava Briocherie, zatim slani i slatki kronuti, odnosno slasni i zamamni spoj croissanta i krafne Boogie Laba, potom jednostavno neodoljiva Picnicova Drukčija sarma, Srdočev bogati burrito s obrazima crne slavonske svinje ili pak cijela ponuda Beg’s Plant Based Streetfooda koji nudi Burek sarmu, Tikka Masalu, Dan-Dan piletinu z mlincima i Jack jabuke u šlaforku i to sve tako vješto i slasno kreirano s namirnicama biljnog podrijetla da je okusima posve jednako onim koje poznajete.

Neke od hit slastica već smo spomenuli, no pored briochea, kronuta i Tomljanovićevih fritula, tu je i Santa’s Good Food Kaiserschmarrn, zatim Srdočeva pita od jabuka i neodoljivi Browine cake na Public kućici. Ponuda pića na Fuliranju je izvrsna i nikad bogatija - tako da osim zaista uskusnog i kvalitetnog kuhanog vina, Guiness piva, vrhunskih rakija, pjenušaca i šampanjaca, te čajeva i sokova koje nudi Rakijarnica - praktično smještena u središtu trgića, svakako preporučamo legendarni kuhani gin na svima dobro poznatoj i omiljenoj Gingle Bells kućici koji ga po istom tajnom receptu spravljaju već godinama, zatim inovativne i originalne puncheve i ginove na Punch House by Gin Garden gdje ćete pronaći i brioche, potom Picnicov Kuhani panettone, zatim Candy Cane, Milk+Honey ili Apple Snapper na Beg’s kućici koje rade u suradnji s koktel barom Peaches & Cream, ili pak na Izakaya kućici topli i hladan koktel po recepturi gospodina Ivana Leke, vlasnika iznimno hvaljenog Express Bara u Petrinjskoj.

Usto, da biste kušali delicije ovih gastro čarobnjaka, a u poslu ste ili vam iz bilo kojeg razloga Fuliranje nije usput - kreativna ekipa koja organizira Fuliranje još je jednom uvela genijalan novitet  - suradnju s Woltom! Tako da svoje omiljene delicije s Fuliranja možete svakoga dana u vrijeme ručka naručiti putem Wolt dostavne aplikacije, bilo na posao ili doma. Ili ih naručite mami, tati, curi, dečku, iznenadite i razveselite prijatelje. Ponuda kućica s Fuliranja dostupna je od 12-15h a možda i dulje, ovisno o zauzetosti kućica.

No dostavom vam se ipak ne može donijeti energija, osmijesi, radost susreta, odlična atmosfera i zabava koja je velik i neizostavni dio svakog Fuliranja. Stoga svakako preporučamo da prošećete ovim savršenim krugom zadovoljstva na Strossmayerovom trgu u Zagrebu sve do 07. siječnja i uživate u live nastupima čak 13 DJ-eva koji zagrijavaju atmosferu svaki tjedan od srijede do nedjelje. Najmlađe Fulirantice i Fulirante posebno će razveseliti nastupi dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki, oni nastupaju u nedjelju 10.12. od 14:00 sati, te u subote 16. i 23. prosinca od podneva. Mališane će osim toga razonoditi i darivati Djed Božićnjak od 20. do 25. prosinca od 18-20h.

Fuliranje

Sve novosti i iznenađenja možete svakodnevno doznati prateći Fuliranje na Facebooku i Instagramu