Novosti u restoranu Baltazar - B35 i Speak easy bar

| Wine and dine |

Zagrebačka restoranska scena postala je bogatija za još dvije gastro oaze užitka. Svima dobro poznati i cijenjeni restoran Baltazar dobio je nove prostore naziva B35 kao hommage 35. obljetnici rada retorana Baltazar i Speak Easy bar. Prostori uređeni po konceptu gdje svaki od njih ima unutar zajedničkog prostora istaknut svoj ‘vizualni identitet’ koji se zajednički savršeno uklapa u cijelu priču stvarajući tako jedinstveno carstvo hedonizma.

B35 i Speak Easy bar - novosti u Baltazaru

Zašto B35? B simbolizira Baltazar, koji iza sebe ima tridesetpetogodišnju tradiciju ugostiteljstva i vrhunske gastro ponude. Interijer odlikuje minimalistički stil u kojem se posebno ističu stolovi, jer upravo su oni najvažniji u interijerima restorana, pa kada jelo bude servirano na stol, to je kao kad slikar na platno nanese boju. Minimalistički stil koji odlikuje ovaj restoran odličan je i za poslovna i privatna druženja, interijer vam ne odvlači pažnju, već upravo nježno podilazi vašim osjetilima. Za interijer je zadužen cijenjeni hrvatski arhitekt Christian Rendulić iz arhitektonskog ureda Arhikultura. Kako je interijer sastavni dio poslovne komunikacije, restoran B35 vas sigurno neće razočarati. Kvalitetnim izborom restorana predstavljamo svoju tvrtku, ali i dajemo na važnosti poslovnim partnerima, tako da je B35 odličan izbor za poslovne ručkove. 

B35 i Speak Easy bar - novosti u Baltazaru

Ono što je novost kod ovog restorana je speak easy bar, u kojem ćete uz odličnu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića moći probati koktele koje će za vas spremati Roman Rabik, proslavljeni hrvatski barmen. Ovo je još jedan od razloga zašto posjetiti novi restoran B35 i prepustite se uživanju. Chef restorana je vrlo cijenjeni kuhar Filip Popović koji će se potruditi predstaviti zagrebačkoj gastro sceni nešto novo. Hrana će mu se bazirati na svježim namirnicama koje će biti ubrane u vrtu restorana Baltazar koji se nalazi u Ivanić Gradu. Hrana će biti spoj okusa Mediterana, a na tanjuru možete očekivati uvijek nešto posebno. 

B35 i Speak Easy bar - novosti u Baltazaru

Jednom kad prođete kroz vrata adrese Nova Ves 4, više nemate razloga od tamo odlaziti. Fusion mjesto u kojem imate sve od mesa i ribe sada su bogatiji za još dva odlična mjesta, restoran B35, kojim se obilježava trideset peta godišnjica, i koktel bar. Poslovni sastanak, obiteljska okupljanja, romantična večera ili samo zagrijavanje prije izlaska u klub - Nova Ves 4 je spremna za sve vaše potrebe.

B35 i Speak Easy bar - novosti u Baltazaru