Novootvoreni funky restoran Food Lab privukao poznate gurmane

| Wine and dine |

Luka Bulić, Tea Blažević, Sonja Kovač, Robert Bošković, Aleksei Puninski i Radovan Stošić među prvima su kušali ''eksperimente'' s jelovnika nove zagrebačke gastro oaze

Zanimljiv i prostran interijer novootvorenog funky restorana Food LAB, sinoć je do posljednjeg mjesta bio ispunjen istinskim zaljubljenicima u hranu. Brojni gosti iz cijelog grada imali su zajedničko odredište – zapadni dio grada, točnije Shopping centar Point, na čijem se drugom katu smjestio ovaj restoran zanimljivog koncepta. Kako mu i ime govori, radi se o ''labaratoriju'' u kojem se na svojevrstan način eksperimentira s hranom, zahvaljujući čemu na jelovnik svaki mjesec dolazi novo, drugačije jelo. Osim njihovih već nadaleko poznatih pizza i odličnih hamburgera, ovaj se restoran može pohvaliti i  wokom, 'al dente' risottom, beefsteakom te ramstekom. Kako bi jelovnik i ubuduće bio što bogatiji i raznovrsniji, brine se kuharski dvojac Bojan Geto i Marko Uroić, koji svakodnevno isprobavaju nova jela. 

Food LAB

Uređenje interijera potpisuje studio Arhitektri, koji je osmislio i susjedni sestrinski caffe bar u istom centru – Coffee Lab. Glavna ideja koja stoji iza uređenja je da se gosti osjećaju ''domaće'' - udobno i opušteno. U takvoj su atmosferi sinoć uživali i poznati gurmani Luka Bulić, Tea Blažević, Sonja Kovač, Robert Bošković, Aleksei Puninski i Radovan Stošić, koji su među prvima kušali ''eksperimente'' s jelovnika nove zagrebačke gastro oaze.


Food LAB