Novo urbano vinsko druženje SPRING WINE JAM

| Wine and dine |

Spring Wine Jam, Baltazar
Spring Wine Jam, Baltazar

Što je WINE JAM?

WINE JAM je urbano vinsko druženje u formi mini sajma kojemu je cilj sljubljivanje vina s dragim ljudima. Ludo zvuči, zar ne? Sljubiti vino s dragim ljudima. Da, treba se veseliti sitnicama koje život znače... Dakle, stvar je vrlo jednostavna! U subotu 29.03.2014. od 16 – 21 sati u restoranu Baltazar sljubljivat će se vino i osmjeh, vino i druženje, vino i ljubav! Možete obilaziti razne vinare i pričati s njima, degustirati nova vina ili već postojeće favorite, minglati sa svojom ekipom ili upoznavati nove ljude, meziti Baltazarove delicije i đuskati na live jazz kvarteta BOP SYNDICATE. Da, oni će jammati uživo! Nije loše, ha?!

Wine Jam, 2013., Zagreb
Wine Jam, 2013., Zagreb

Što se tiče vina, pit će se tradicionalno GALIĆ, ROXANICH i ZDJELAREVIĆ, a ovaj put pridružili su im se još neke jake snage, podrumi BOŠKINAC i ŠEMBER. Njima uz bok ponosno stoje nove generacije – VK i VOLAREVIĆ, a da stvar bude još zanimljivija imaju i pravo garage wine MARKUS, jedan od impresivnijih plavaca, točnije, dingač koji se radi u Zagrebu na Markuševcu. Bonus za istinske ljubitelje vina je podrum JOANNES PROTNER i njihova vertikala rizlinga. Ulaz na Wine Jam je simboličnih 75kn.

Nakon službenog kraja WINE JAM-a, svi gosti moći će se pridružiti i neslužbenom after partyu u wine baru Melkioru (u sklopu restorana Baltazar) gdje će i dalje moći nastaviti uživati u vinima po prigodnim cijenama. Zvuči zanimljivo?!