Novo izdanje Oreo keksa možete sakriti od drugih i baš zato nas je i oduševilo

| Wine and dine |

Oreo

Oreo keks definitivno je jedan od omiljenih keksi diljem svijeta.
Dva tamna keksa između kojih se nalazi mliječna krema savršen su spoj. Slatko punjenje i gorkasti kako keks idealna su kombinacija.

Oreo

Mnogima je Oreo keks najveći craving kada je u pitanju slatko. Znate li onu situaciju kada vam se nešto jako jede no kada dođete u kuhinju i otvorite ormarić toga više nema jer vas je netko preduhitrio i pojeo vam ono što ste vi naumili pojesti? Nije li to najgora situacija ikada?

Oreo

Oreo je osmislio genijalno pakiranje koje takvim situacijama staje na kraj. Novo limitirano izdanje Oreo keksi osmišljeno je baš za takve trenutke kada omiljene kekse želimo sakriti od drugih kako ih nam ne bi pojeli.

Oreo

Oreo Camouflage pakiranja dolaze u četiri genijalna izdanja. Prvi novi kamuflažni look Oreo keksi jest kuharica koju lako možete kamuflirati među ostale knjige.

Oreo

Zatim je tu i pakiranje koje sliči na maramice za auto ili pak pakiranje cvjetače koje se lako može sakriti u frižideru.

Oreo


Oreo je osmislio genijalnu ideju kako sakriti svoje omiljene kekse od dohvata drugih. Zaista mislimo kako bi i drugi keksi trebali uvesti ovakva pakiranja.

Oreo