Novi trend u gastronomiji: breskve u slanim jelima

| Wine and dine |

Breskve su odličan dodatak slanim jelima

S dolaskom proljeća odnosno ljeta mnoge voćne sorte vratile su se u igru. Jagode, trešnje, bobičasto voće, ali i breskve ponovno su zasjale u punom sjaju.

Breskve su odličan dodatak slanim jelima

Breskve su jedan od zaštitnih znakova ljeta. Volimo ih jesti na razne načine kako kao svježe voće tako i u desertima.

Breskve su odličan dodatak slanim jelima

No novo otkriće su nam breskve u slanim jelima. Kako biste breskve ukomponirali u slana jela najbolje ih je ispeći na grilu.

Breskve su odličan dodatak slanim jelima

Kada ste ih ispekli možete ih konzumirati na razno razne načine. Odlično pašu uz pršut, ali i uz salate.

Breskve su odličan dodatak slanim jelima

Pustite mašti na volju te ubacite breskve u slana jela kako biste postigli kontrast te dodali svježinu svojim jelima.