Vrijeme pripreme: 30-ak minuta
Vrijeme pečenja: 30 minuta
Četvrtasti kalup promjera 20x30 cm
Biskvit:
- 4 bjelanjka
- 25 dag šećera
- 15 dag kokosa
Preljev:
- 2 žlice kakaa
- 2 žlice šećera
- 1 žlica instant kave (Nescafe)
- 10 dag čokolade (za kuhanje ili mliječne)
- 4 žlice mlijeka
Krema:
- 1/2 l slatkog vrhnja za šlag
- 1 puding od vanilije
Zagrijte pećnicu na 160C. Izmiješajte bjelanjke sa šećerom pa dodajte kokos i promiješajte. Sipajte smjesu na masni papir u kalup i pecite oko pola sata. Probajte vilicom da li je gotov. Na pari rastopite sve sastojke za preljev, dobro ih izmiješajte i prelijte preko ohlađenog biskvita. Slatko vrhnje za šlag izlijte u posudu za miksanje i dodajte puding u prahu. Miksajte par minuta dok ne dobijete gustu kremu.
Premažite kolač i ohladite ga u hladnjaku.