Namirnice koje uvijek morate imati u svojoj kuhinji

| Wine and dine |

Popis namirnica koje morate kupiti svakoga dana ili tjedna ponekad je zastrašujuć, bilo da ste potpuni početnik ili se osjećate kao kod kuće u kuhinji. Sto pitanja vrti vam se po glavi sve dok se ne odlučite ponovno nazvati svoju omiljenu dostavu i tako izbjegnete situaciju u potpunosti.

No, postoji nekoliko jednostavnih namirnica za koje stručnjaci tvrde da biste trebali uvijek imati u svojoj kuhinji poput pravih kuhara, stoga zaboravite na dostavu i pravac trgovina!

Jaja: Ovaj protein je super iz nekoliko razloga - jeftin je, ostaje svjež u hladnjaku neko vrijeme, dobar je prilog i što je najvažnije, jednostavan je za pripremu. Doručak, ručak i večera - što god poželite.

Ekstra djevičansko maslinovo ulje: Osim što je odlično za salatu i marinade, ekstra djevičansko maslinovo ulje idealno je za pečenje i kuhanje bilo čega. A ako vam je potreban još koji razlog da ga kupite, kardiolozi će vam reći da je to najbolji izbor.

Voće i povrće: Salata koju možete držati u zatvorenoj plastičnoj posudi, uvijek je dobar odabir, a što se voća tiče - kupite nešto svježeg, nešto zamrznut voća. Tako uvijek možete imati jednostavan desert u tren oka.

Meso: Uvijek je dobro imati piletinu u hladnjaku i zamrzivaču. Po mogućnosti, kupite pileća prsa s kostima, a zatim kosti skuhajte u juhu - odlično predjelo i temeljac za različita jela.