Najbolji (i najljepši) način kako servirati sladoled gostima

| Wine and dine |

Jestive žlice za sladoled

 Domaćin ste pravog ljetnog partija i vrijeme je za desert. Obećali ste sladoled, ali njegovo serviranje teže je nego što ste planirali. Kao prvo je neuredno, kao drugo izgleda grozno. Ili je pre smrznut (čitaj: nemoguće ga je izvaditi iz pakiranja) ili je pak pre mekan. Sljedećeg puta, riješite se stresa i pratite ove super jednostavne savjete za serviranje omiljenog deserta svojim gostima.

Što vam treba: Sladoled, žlica za sladoled, papirnati kalupi za muffine i poslužavnik za muffine.

Što učiniti: Prije nego što gosti dođu, napunite poslužavnik za muffine s papirnatim kalupima. Izvadite sladoled iz frizera i ostavite ga kratko na sobnoj temperaturi kako bi dovoljno omekšao da ga možete žlicom izvaditi iz posude. Napunite svaki kalup sladoledom i stavite poslužavnik nazad u frizer. Kada je vrijeme za desert, jednostavno izvadite poslužavnik iz frizera i imate spremne porcije sladoleda za serviranje! Uvijek možete dodati dekorativnih ukrasa ili voća za još bolji efekt.

Nema nereda, nema ljepljivih ruku, samo prekrasno poslužen i dekoriran desert.